ΔΕΗ blue & Οικιακή φόρτιση

ΔΕΗ blue & Οικιακή φόρτιση

Ένας ολόκληρος κόσμος νέων υπηρεσιών, σχεδιασμένες γύρω από τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, που βασίζονται στην πράσινη ενέργεια και μας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσουμε τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης.

Η ΔΕΗ Blue είναι η ολοκληρωμένη υπηρεσία ηλεκτροκίνησης της ΔΕΗ και έχει το μεγαλύτερο δίκτυο προσβάσιμων φορτιστών στην Ελλάδα με ενέργεια που προέρχεται αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πηγές.

Ειδικά στους Οικιακούς φορτιστές η ΔΕΗ blue προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, με το «κλειδί στο χέρι» για τις ανάγκες ιδιωτικής φόρτισης, τόσο σε οικιακούς πελάτες όσο και σε επαγγελματίες.

Από 1/4/2021 η ΔΕΗ blue προσφέρει πλέον 3 τύπους φορτιστών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, δίνοντας τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει την κατάλληλη λύση φόρτισης για το χώρο του και να επωφεληθεί από την προσφορά της ΔΕΗ blue στις υπηρεσίες εγκατάστασης.

Αγοράζοντας φορτιστή και την εγκατάστασή του από τη ΔΕΗ blue o πελάτης κερδίζει 10% έκπτωση στις υπηρεσίες εγκατάστασης.

Οι υπηρεσίες εγκατάστασης, εφόσον τις επιλέξει ο πελάτης, περιλαμβάνουν:

  • Προμήθεια και εγκατάσταση καλωδίου τροφοδοσίας
  • Προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα και ασφαλειών
  • Σύνδεση οικιακού φορτιστή
  • Δοκιμές, θέση σε λειτουργία & εκπαίδευση στη χρήση
  • Έκδοση και υποβολή στο ΔΕΔΔΗΕ των εγγράφων συμμόρφωσης της εγκατάστασης (ΥΔΕ)
  • Εγγύηση εγκατάστασης

Βασικά πλεονεκτήματα των λύσεων φόρτισης με wallboxes έναντι του ανταγωνισμού είναι:

  1. η δυνατότητα του πελάτη να αγοράσει με έκπτωση 10% ολοκληρωμένο το πακέτο υπηρεσίας (φορτιστής & εγκατάσταση).
  2. οι υπηρεσίες εγκατάστασης περιλαμβάνουν τόσο τα υλικά όσο και όλες τις αναγκαίες εργασίες: επιθεώρηση, προσφορά, εγκατάσταση, σύνταξη & έκδοση εγγράφων δήλωσης συμμόρφωσης για όλη την εγκατάσταση (ΥΔΕ για ΔΕΔΔΗΕ). Ο πελάτης δεν χρειάζεται να απευθυνθεί πουθενά αλλού για την ολοκλήρωσή του αιτήματός του.
  3. 9η εγγύηση της εγκατάστασης που φέρει τη σφραγίδα της ΔΕΗ με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα