Τα φίδια του ΑΣΕΠ και η ψυχή των τρολ

Διαβάζεται σε 3'

Όταν τα διαδικτυακά μέτωπα πολλαπλασιάζονται για τους οπαδούς του Κασσελάκη και μιά ανεξάρτητη αρχή ανησυχεί

Τα φίδια

Τους «έχουν ζώσει τα φίδια» όπως μαθαίνουμε τα μέλη της διοίκησης της Ανεξάρτητης Αρχής Επιλογής Προσωπικού, γνωστότερης ως ΑΣΕΠ!

Όχι μόνον από την έντονη φημολογία σχετικά με το ότι αναμένεται κυβερνητική παρέμβαση για την λειτουργία (η και την ύπαρξη ακόμη) του οργάνου. Θυμίζουμε ότι έχει ενοχοποιηθεί ως ο βασικός λόγος των καθυστερήσεων στην λειτουργία του δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Ένα επιπλέον στοιχείο που «μουρμουρίζεται» στους διαδρόμους είναι πως στις συνεδριάσεις του υπουργείου Εσωτερικών και γενικώς των υπουργείων το ΑΣΕΠ δεν εκπροσωπείται κανονικά από την διοίκησή του. Αντιθέτως επιλέγεται να μετάσχει ένας πολύ συγκεκριμένος αντιπρόεδρος.

Τα δείγματα πως …κάτι ετοιμάζεται κι αυτό το κάτι δεν θα είναι καλό είναι πλέον πάρα πολλά…

Happy

Το τίτλο της πιο «Happy» διαγραφής, φαίνεται πως διεκδικεί αυτή του Παύλου Σαράκη από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ελληνικής Λύσης. Ο ίδιος – ακούμε- πως κυκλοφορεί στους διαδρόμους της Βουλής δηλώνοντας μάλλον ευχαριστημένος από την εξέλιξη των πραγμάτων.

Βλέπετε παρά το ότι η υπόθεση παρουσιάστηκε ως απόφαση της κοινοβουελυτικής ομάδας στην πραγματικότητα ήταν το αποτέλεσμα των συνεχών διαφωνιών που είχε με τον Κυριάκο Βελόπουλο. Η τελευταία εξ αυτών φαίνεται να αφορούσε την περίφημη Γαλάτω. Με τον Παύλο Σαράκη να αναρωτιέται θα πρέπει να σταλεί το συγκεκριμένο πρόσωπο στο Ευρωκοινοβούλιο.

Σε κάθε περίπτωση οι παρατηρητές των τεκταινομένων στην Ελληνική Λύση δεν εξεπλάγησαν από την εξέλιξη. Έλεγαν ότι ο Παύλος Σαράκης ήταν το μόνο πρόσωπο στην Κ.Ο της Ελληνικής Λύσης που είχε αυτόνομη αντίληψη και οι απόψεις του δεν συνέπιπταν μονίμως με του προέδρου.

Φεύγει

Η αλήθεια είναι πως σε όποιο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ παραβρίσκεται ο Στέφανος Κασσελάκης καταφέρνει και τους νευριάζει. Ακόμη και κάποιους από αυτούς που λογίζονται ως «δικοί του». Αιτία; Η μόνιμη φυγή.

Στην τελευταία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του παράτησε «στα κρύα του λουτρού» για να πάει σε συνέντευξη στο MEGA.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου τους ανακοίνωσε πως «την κάνει» για τις Ηνωμένες Πολιτείες να τακτοποιήσει κάποια θεματάκια με το ινστιτούτο του (;) και πως θα τους ξαναδεί στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Αν συνεχίσει έτσι το πράγμα στην Κεντρική Επιτροπή θα τους πει δυο λογάκια και στην συνέχεια θα τους ανακοινώσει πως θα πάει διακοπές καθότι έφτασε το τρελό καλοκαιράκι.

Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που έχει δεσμευθεί δημοσίως πως το κόμμα δεν θα ασκεί κριτική για το που πάει διακοπές και πόσο ο πρωθυπουργός. Ως εκ τούτου το θέμα αυτό φεύγει από την πολιτική αντιπαράθεση και απενοχοποιείται.

Τάξη

Μια και αναφερθήκαμε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κάτι πρέπει να γίνει με τα (αυθορμήτως εκφραζόμενα υποθέτουμε) «αγανακτισμένα μέλη» του πληκτρολογίου. Δεν ξέρουν πια …που να πρωτο-ποστάρουν οι δύστυχοι!

Μετεκλογικώς μαζεύονταν κάτω από τις αναρτήσεις των μελών και στελεχών της Νέας Αριστεράς για να διεκδικήσουν τις «κλεμένες έδρες» από τους «αποστάτες». Μετά ξεκίνησαν να «την πέφτουν» στον Διονύση Τεμπονέρα, στο οποίο οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι δείχνουν μία αξιοζήλευτή εμμονή.

Τώρα «έσκασε» και η υπόθεση με τον Τσίπρα, οπότε πρέπει να τρέχουν να κραυγάσουν διαδικτυακά και για τα θέματα αυτά. Όμως από ένα σημείο και μετά τα …μέτωπα είναι πολλά. Δύο χέρια έχουν πιά και μόλις 10 δάχτυλα που έχουν «πιαστεί» από το γράψιμο. Άσε που οι περισσότεροι πρέπει να πιέζουν και το shift για τα κεφαλαία, καθότι είναι μονίμως «οργισμένοι».

Ας βάλουν μια τάξη οι αρμόδιοι ακόμη και τα τρόλ έχουν ψυχή…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα