Coffee Concerts by Miele: Το πιο απολαυστικό blend του καλοκαιριού με άρωμα καφέ και live concerts

Διαβάζεται σε 4'
Coffee Concerts by Miele: Το πιο απολαυστικό blend του καλοκαιριού με άρωμα καφέ και live concerts

Οι αδερφές Σκιαδαρέσες εγκαινίασαν το πρώτο Coffee Concert by Miele στις 17 Ιουνίου, στον κήπο του Athens Miele Experience Center, δημιουργώντας μια μοναδική μουσική εμπειρία συνοδεία εκλεκτού καφέ σε έναν υπέροχο χώρο.

Τα Coffee Concerts by Miele έρχονται να σηματοδοτήσουν μια γιορτή που εμπνέεται από τον καφέ, με πυρήνα τους τη φιλοσοφία της εταιρείας που αναδεικνύει τη σημασία των μικρών, καθημερινών απολαύσεων και των στιγμών που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας.

Η Miele άνοιξε τις πόρτες του Athens Miele Experience Center στις 17 Ιουνίου, εγκαινιάζοντας μια σειρά απογευματινών unplugged συναυλιών που πραγματοποιούνται στον κήπο της.

Οι αδερφές Σκιαδαρέσες, το μοναδικό αυτό δίδυμο της σύγχρονης ελληνικής ποπ σκηνής, υποδέχτηκαν τον κόσμο σε μια βραδιά που θύμιζε καλοκαιρινή εξόρμηση με φίλους, στην πρώτη unplugged συναυλία που φιλοξενήθηκε ποτέ σε χώρο καταστήματος.

Το κοινό όχι μόνο είχε την χαρά να απολαύσει την Όλγα και τη Νίκη Σκιαδαρέση αλλά και να “μπερδευτούν” μαζί τους, να γίνουν ένα, υπό τους ήχους μιας κιθάρας.

Παρέα με τις γεμάτες χιούμορ, γλύκα και δροσιά ερμηνείες τους κατέβηκαν από τη σκηνή, τραγούδησαν ανάμεσα στον κόσμο, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό μια μοναδική και διαδραστική μουσική εμπειρία.

Ο ξεχωριστός κήπος του Athens Miele Experience Center στο Μαρούσι υποδέχτηκε 50 τυχερούς καλεσμένους που απόλαυσαν την unplugged συναυλία την πιο μαγική ώρα της ημέρας, με τον κήπο να αποκτά urban χαρακτήρα και την ατμόσφαιρα να “μυρίζει” καλοκαίρι.

Ο χώρος ήταν έτσι διαμορφωμένος που σε συνδυασμό με τον στολισμό, τον φωτισμό και τα αναπαυτικά πουφ, ενίσχυσαν την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Η μουσική εμπειρία πλαισιώθηκε από γευστικές live street food δημιουργίες στην πλήρως λειτουργική κουζίνα του Miele Experience Center με την υπογραφή του chef της Miele, Αλέξανδρου Συνγκιρίδη.

Και αφού καλοκαίρι χωρίς καφέ δεν γίνεται, ο barista του Lot51, Θοδωρής Καρτάλιας, προσέφερε καλοκαιρινά ροφήματα και κοκτέιλ με βάση τον καφέ, απογειώνοντας την αίσθηση μιας μοναδικής καλοκαιρινής βραδιάς.

Στο τέλος της πρώτης unplugged συναυλίας της, η Miele άφησε πίσω της μια υπόσχεση. Αυτή δεν είναι άλλη από το να συνεχίσει να γεμίζει το flagship store της με αναπάντεχες εμπειρίες.

Το ραντεβού ανανεώνεται για το επόμενο unplugged live του καλοκαιριού. Stay tuned!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα