Ένα αξέχαστο δώρο, για ένα ξεχωριστό πρόσωπο

Ένα αξέχαστο δώρο, για ένα ξεχωριστό πρόσωπο

Να διευκρινίσουμε εδώ, πως "αξέχαστο" δεν είναι μόνο "ΤΟ πρόσωπο". Από τη μητέρα σου μέχρι και τη συνάδελφο που σε ξελασπώνει με κάθε ευκαιρία, τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι η ιδανική περίοδος για να κάνεις δώρα σε αυτούς που νοιάζεσαι λίγο παραπάνω

Η παγίδα με τα δώρα των Χριστουγέννων είναι γνωστή: Τα αφήνεις για τελευταία στιγμή, σίγουρος πως έχεις πολλές επιλογές, όταν έρχεται αυτή η στιγμή σε κυριεύει το χάος και οι επιλογές σου ξαφνικά μοιάζουν ελάχιστες και καταλήγεις να αγοράσεις κάτι που δεν σε αντιπροσωπεύει, μόνο και μόνο για να γλιτώσεις από τον πανικό που σε έχει κυριεύσει.

Η παγίδα με τα δώρα των Χριστουγέννων είναι γνωστή: Τα αφήνεις για τελευταία στιγμή, σίγουρος πως έχεις πολλές επιλογές, όταν έρχεται αυτή η στιγμή σε κυριεύει το χάος και οι επιλογές σου ξαφνικά μοιάζουν ελάχιστες και καταλήγεις να αγοράσεις κάτι που δεν σε αντιπροσωπεύει, μόνο και μόνο για να γλιτώσεις από τον πανικό που σε έχει κυριεύσει. Χαλάρωσε. Φέτος θα τα κάνουμε όλα σωστά, με τη βοήθεια του καταστήματος Abadianakis Jewellery. (Instagram Abadianakis_jewellery).

Τι δώρο να πάρεις στη μαμά σου:

Μπορεί όταν ήσουν 8 χρονών να έδειξε πανευτυχής με την κάρτα που της έδωσες, τα χρόνια όμως έχουν περάσει και οφείλεις να κάνεις κάτι ακόμα καλύτερο. Και με το καλύτερο εννοούμε ένα διαχρονικό κόσμημα. Η δική μας η πρόταση είναι να πάρεις ένα υπέροχο ρόζ χρυσό 9k κολιέ που θα μπορεί να το φοράει κάθε ημέρα. Μην διαλέξεις κάτι ογκώδες ή εκκεντρικό: ένα αγαπημένο σύμβολο με φίνα αλυσίδα που θα την στολίζει καθημερινά θα ήταν το ιδανικό δώρο. Ένα αληθινό και πολύτιμο για την μια και μοναδική!

ΚΩΔ. 8270

ΚΩΔ. 8271

Τι δώρο να πάρεις στην κολλητή σου

Δεν θέλεις κάτι ρομαντικό, αλλά κάτι που να ταιριάζει στη φιλία σας. Ένα εντυπωσιακό γούρι σαν κόσμημα. Ένα καλότυχο σύμβολο με λάμψη διαχρονικότητα και chic σχέδιο, ιδανικό για κάθε εμφάνιση. Εσύ ξέρεις τα γούστα της και τι ακριβώς θα της ταίριαζε. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχεις εξασφαλίσει ήδη το χαμόγελό της.

 

ΚΩΔ. 9173

Τι δώρο να πάρεις στον κολλητό σου

Αν είσαι άντρας ήδη ακούμε τη γκρίνια σου: Σιγά μην του πάρω και δώρο, και σιγά μην του πάρω βραχιόλι. Ναι, θα του πάρεις ένα ωραιότατο boho βραχιόλι και κάτι μου λέει πως θα πάρεις και ένα παρόμοιο για σένα. Αυτό που σου προτείνουμε εμείς, από το κατάστημα Abadianakis Jewellery είναι ένας συνδυασμός κηρονήματα και ένα διακριτικό στοιχείο ασημένιο 925 Άπειρο που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Ένα χειροποίητο κόσμημα με clean cut ύφος και ιδιαίτερες λεπτομέρειες, για τον πολύτιμο φίλο σου Όχι;

 

ΚΩΔ. 8791

Τι δώρο να πάρεις στην συνάδελφό σου

Περνάτε μαζί περισσότερες από 40 ώρες την εβδομάδα και θέλεις να της δείξεις πόσο πολύ εκτιμάς τη μεταξύ σας εργασιακή σχέση, δεν θέλεις όμως να παρεξηγηθείς κιόλας. Μπορείς να της πάρεις ένα μοναδικό βραχιόλι  με γούρι, κομψό και λιτό με όμορφο κούμπωμα και χειροποιήτες λεπτομέρειες. Ο αριθμός της χρονιάς, το 18, είναι χαραγμένος πάνω σαν κομψή λεπτομέρεια, ενώ ο συμβολισμός είναι διπλός καθώς οκτώ κορδόνια και ένα μονό πλακέ αντιπροσωπεύουν το δεκαοκτώ. Εγώ θα σου έλεγα όταν επισκεφτείς το Abadianakis Jewellery να αγοράσεις περισσότερα από ένα γούρια, γιατί δεν ξέρεις και τι κάλεσμα μπορεί να προκύψει μέσα στις γιορτές και δεν είμαστε να ψάχνουμε δωράκια την τελευταία στιγμή!

 

ΚΩΔ. 9126

Τι δώρο να πάρεις σε κάποια πραγματικά ξεχωριστή

Κάτι πραγματικά chic. Με παντοτινό συμβολισμό Αγάπης. Η δική μας πρόταση περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα: Ένα πολύτιμο  ρόζ χρυσό 9k βραχιόλι με Τετράφυλλο Καρδιές με pave καρφωμένα κόκκινα ζιργκόν. Κάθε φύλλο αντιπροσωπεύει μια ευχή για Τύχη, Υγεία, Ελπίδα και Πίστη. Η φίνα αλυσίδα είναι στολισμένη με ταγιαρισμένα κόκκινα σπινέλια που προσδίδουν πολυτέλεια. Διαθέτει ενδιάμεσο κρίκο για να προσαρμόζεται στον καρπό. Εναλλακτικά μια εντυπωσιακό ρόζ χρυσό 9k κολιέ Love να ακτινοβολεί απαράμιλλη λάμψη και συμβολισμό. Ένα προσωπικό δώρο πραγματικά ξεχωριστό!

ΚΩΔ.5060

ΚΩΔ. 4330

Εμείς σου δώσαμε μερικές μόνο ιδέες, αλλά το κατάστημα Abadianakis Jewellery με τη μεγάλη ποικιλία εντυπωσιακών και προσιτών  κοσμημάτων και γουριών για το 2018 είναι εδώ για να σου δώσει όλες τις λύσεις, καθώς και να σου προτείνει το ιδανικό κομμάτι για το πρόσωπο που έχεις στο μυαλό σου! Καλές γιορτές, με Υγεία, Αγάπη και πολλά χαμόγελα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα