Η καινοτόμα ασφαλιστική με τη γρηγορότερη εξυπηρέτηση

Η καινοτόμα ασφαλιστική με τη γρηγορότερη εξυπηρέτηση

Από τη ζημιά στην αποζημίωση σε 24 ώρες, με τη δυνατότητα ασφάλισης με τη μέρα. Να γιατί η Hellas Direct θα είναι η επόμενη ασφαλιστική σου

‌Η ασφάλεια του αυτοκινήτου είναι για τους περισσότερους από εμάς ένας υποχρεωτικός πονοκέφαλος, με μικρά περιθώρια ευελιξίας. Το χειρότερο είναι πως όσες φορές την χρειαστήκαμε στην πράξη, μπλέξαμε σε χρονοβόρες διαδικασίες που μας ταλαιπώρησαν εκ νέου.

Γιατί άραγε δεν μπορεί μια ασφαλιστική να σκεφτεί διαφορετικά, από τη δική μας τη σκοπιά, και να μας προσφέρει αυτό που πραγματικά και ουσιαστικά χρειαζόμαστε;

Η Hellas Direct που πράγματι σκέφτεται διαφορετικά καθώς έχει στον πυρήνα της τόσο την έννοια της καινοτομίας, όσο και την ανάγκη παροχής αποτελεσματικών υπηρεσιών, έρχεται να βάλει τέλος στους προβληματισμούς μας. Αρχικά, πρόκειται για την πρώτη ασφαλιστική παγκοσμίως που εισήγαγε μια καινοτομία που δεν έχει καμία άλλη εταιρία, καθώς μεταξύ άλλων προσφέρει τη δυνατότητα να ασφαλίσουμε το αυτοκίνητό μας με τη μέρα, με διάρκεια συμβολαίου από 30 έως 365 ημέρες, σύμφωνα με τις ανάγκες μας, αλλά και τα χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε. Με αυτόν τον τρόπο εξυπηρετούν όσους θέλουν να εντάξουν την ασφάλιση του αυτοκινήτου τους στα μηνιαία έξοδά τους. Κάτι σαν τις δόσεις, αλλά καλύτερο: Δε χρειάζεται να έχεις πιστωτική κάρτα, μπορείς να επιλέξεις όποιον τρόπο πληρωμής θέλεις. Φυσικά η υπηρεσία εξυπηρετεί και όσους θέλουν να πουλήσουν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα το αυτοκίνητό τους ή να καταθέσουν πινακίδες και γι’ αυτό θέλουν να ορίσουν με ακρίβεια ημέρας τη διάρκεια του συμβολαίου τους.

Παράλληλα, η Hellas Direct θέτει τέρμα στις χρονοβόρες διαδικασίες, καθώς ο στόχος της είναι να φτάνει στην αποζημίωση μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που θα γίνει η ζημιά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει “Ανοίγουμε τον φάκελο ζημιάς από τη στιγμή που θα μας καλέσεις. Και όταν η ζημιά είναι ξεκάθαρη, γιατί να καθυστερούμε;”

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα των ειδικών της Hellas Direct είναι δίπλα σου από το πρώτο λεπτό του τρακαρίσματος, είτε πρόκειται για ένα σπασμένο τζάμι, μέχρι και ένα σοβαρό ατύχημα. Ξέχνα τους μεσάζοντες, καθώς θα μιλάς απευθείας με την ασφαλιστική σου, η οποία φυσικά είναι διαθέσιμη 24/7. Το τελευταίο που χρειάζεσαι μετά το τρακάρισμα είναι να πρέπει να το διαχειριστείς μόνος σου: Η ομάδα ειδικών της Hellas Direct σε καθοδηγεί και καταγράφει αναλυτικά το συμβάν. Θέλουν από την πρώτη στιγμή να μάθουν τι ακριβώς έχει γίνει, ώστε να σε αποζημιώσουν και πιο γρήγορα. Ως αποτέλεσμα της άψογης διαχείρισης τους και των γρήγορων κινήσεων τους, το 50% των ζημιών κλείνει σε 48 ώρες.

Και επειδή σε όλους μας αρέσει μια επιβράβευση, μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου την εφαρμογή της Hellas Direct, να την αφήσεις ανοιχτή όσο οδηγείς, και αυτή χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες του κινητού σου θα βαθμολογήσει το πόσο καλός οδηγός είσαι.

Όπως βλέπεις όλα τώρα μπορούν να γίνουν με τον εύκολο τρόπο, ακόμα και η ασφάλιση. Εσύ γιατί εσύ να επιμένεις στον δύσκολο;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα