Η Lufthansa συνδέει την Ελλάδα με τον κόσμο

Η Lufthansa συνδέει την Ελλάδα με τον κόσμο

Ο γερμανικός αερομεταφορέας συνδέει την Ελλάδα με βραβευμένα αεροδρόμια σ' όλο τον κόσμο και προσφέρει στους επιβάτες μοναδική εμπειρία στα ταξίδια τους (Pics)

Ο κορυφαίος γερμανικός αερομεταφορέας, η Lufthansa German Airlines,  μέλος του Ομίλου Lufthansa, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο. Μέσω των κόμβων της Φρανκφούρτης και του Μονάχου η Lufthansa εξυπηρετεί με 5.448 πτήσεις την εβδομάδα, 203 προορισμούς σε 77 χώρες σε 4 ηπείρους. H Lufthansa διαθέτει στόλο περίπου 300 αεροσκαφών, απασχολεί πάνω από 100.000 εργαζόμενους και κάθε χρόνο μετακινεί με ασφάλεια και αξιοπιστία περισσότερους από 60 εκατομμύρια επιβάτες.

 

Βιώσιμη ανάπτυξη και προστασία περιβάλλοντος

Η Lufthansa έχει επιλέξει τη βιώσιμη ανάπτυξη, ως δεσμευτική και βασική κατευθυντήρια γραμμή της στρατηγικής της. Ως πρωτοπόρος στην αεροπορική  βιομηχανία και παραμένοντας συνεπής στη δέσμευση της για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα, η Lufthansa διαθέτει έναν από τους πιο τεχνολογικά προηγμένους και αποδοτικούς στόλους στον κόσμο. Η ναυαρχίδα του στόλου, το Α350-900 είναι το πλέον σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον αεροσκάφος μεγάλων αποστάσεων παγκοσμίως. Το 2016 ο Όμιλος Lufthansa ξεκίνησε με επιτυχία το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανανέωσης στόλου αξίας 36 δις ευρώ, ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά προγράμματα που έχουν γίνει από γερμανικές επιχειρήσεις εισηγμένες στο χρηματιστήριο.

Η Ελλάδα συνδέεται με βραβευμένα αεροδρόμια

Το δίκτυο της κορυφαίας γερμανικής αεροπορικής εταιρίας περιλαμβάνει πτήσεις που συνδέουν την Ελλάδα με τα υπερσύγχρονα και βραβευμένα αεροδρόμια του Μονάχου και της Φρανκφούρτης, τους 2 κύριους κόμβους της Lufthansa. Από εκεί, μέσω των ιδανικών και πολυάριθμων ανταποκρίσεων, οι επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν σε όλον τον κόσμο. Η Lufthansa ως μέλος του Lufthansa Group και της αεροπορικής συμμαχίας Star Alliance συμμετέχει σε ένα από τα μεγαλύτερα  διεθνή δίκτυα προορισμών που καλύπτεται με 14.600 πτήσεις την εβδομάδα προσφέροντας στους ταξιδιώτες απεριόριστες επιλογές για επιχειρηματικά ταξίδια ή ταξίδια αναψυχής.

Το ταξίδι με την Lufthansa γίνεται απόλαυση, καθώς ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την ταξιδιωτική θέση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Η γκάμα των θέσεων περιλαμβάνει θέσεις μεταξύ της First Class, Business Class,  Econοmy Class ή της νέας Premium Economy Class που συνδυάζει άνεση και ελκυστικές τιμές για να επιλέξετε τον επόμενο προορισμό σας!

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μπορείτε να απολαύσετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στις πολυτελείς lounges της Lufthansa θα μπορέσετε να χαλαρώσετε ή να απολαύστε τα πλούσια προσφερόμενα μενού που καλύπτουν κάθε επιθυμία και γευστική προτίμηση.

Προγράμματα τακτικών επιβατών

Εκτός από τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν οι επιβάτες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους με τη Lufthansa, υπάρχουν προγράμματα που απευθύνονται σ’ εκείνους που περνούν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής τους μέσα σ’ ένα αεροπλάνο, ταξιδεύοντας από μέρος σε μέρος.

Γι’ αυτούς τους επιβάτες η εταιρία έχει μεριμνήσει δημιουργώντας τα παρακάτω προγράμματα, προκειμένου να κάνει τα ταξίδια τους ακόμη πιο απολαυστικά.

 

Το Miles & More είναι το πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles & More σας προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες να κερδίσετε μίλια και να τα εξαργυρώσετε για την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων ή άλλων προϊόντων.

Το PartnerPlusBenefit είναι το δωρεάν πρόγραμμα εταιρικών πόντων, οι εταιρείες συλλέγουν πολύτιμα Benefit Points από τα επαγγελματικά ταξίδια του προσωπικού και των στελεχών τους. Οι πόντοι ανταλλάσσονται με αεροπορικά εισιτήρια ή άλλες υπηρεσίες και προϊόντα.

Και όταν έρθει η ώρα του φαγητού η Lufthansa  έχει φροντίσει για να καλύψει κάθε απαίτηση και ανάγκη, με μοναδικά μενού που έχουν επιμεληθεί βραβευμένοι σεφ και διασκεδάστε με τις τελευταίες κινηματογραφικές ταινίες, τα μουσικά προγράμματα και τις τηλεοπτικές σειρές για παιδιά και ενήλικες.

 

Αν πάλι δεν θέλετε να πάει λεπτό χαμένο κατά τη διάρκεια της πτήσης σας μπορείτε να πραγματοποιήστε εν πτήσει μια γρήγορη συνομιλία με τους φίλους σας στο Facebook, απαντήστε σε σημαντικά μηνύματα του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου ή ενημερώστε τους αγαπημένους σας για την ακριβή ώρα της άφιξής σας! Η υπηρεσία σύνδεσης στο διαδίκτυο εν πτήσει είναι διαθέσιμη σε όλα τα αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων, ενώ σταδιακά από το 2016 παρέχεται και στις πτήσεις μεσαίων αποστάσεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα