Intralot: Συνεχίζει να κατακτά νέες κορυφές στη Βόρεια Αμερική

Διαβάζεται σε 4'
Intralot: Συνεχίζει να κατακτά νέες κορυφές στη Βόρεια Αμερική

Ολοκλήρωσε τη μεταφορά του συστήματος λοταριών της BCLC σε περιβάλλον LotosX Omni στο cloud

Το ιστορικό μεγάλων επιτυχιών συνεχίζει η Intralot, η οποία αποδεικνύει εμπράκτως γιατί συγκαταλέγεται στους παγκόσμιους ηγέτες του gaming, διαθέτοντας ετήσιο τζίρο σχεδόν 400 εκατ. ευρώ και απασχολώντας 1.700 εργαζόμενους σε 39 χώρες και διοικητικές περιφέρειες.   

Πρόσφατα, λοιπόν, η ελληνική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1992 από τον Σωκράτη Κόκκαλη, ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τον ψηφιακό μετασχηματισμό του συστήματος λοταριών της British Columbia Lottery Corporation (BCLC ), μεταφέροντας όλο το σύστημα σε περιβάλλον LotosX Omni στο cloud.  

Σημειώνεται ότι το καινοτόμο οικοσύστημα LotosX Omni, το οποίο έχει αναπτυχθεί εξολοκλήρου στο Cloud, αποτελεί την αιχμή του δόρατος για τις διεθνείς συνεργασίες και την ανάπτυξη της Intralot. Κι αυτό, χάρη στα μοναδικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά του.  

Ο μετασχηματισμός της λοταρίας της British Columbia Lottery, αναμφίβολα, συνιστά ένα καθοριστικό ορόσημο για την Intralot στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Βόρειας Αμερικής, όπου έχει διεισδύσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια, καθώς είναι η  πρώτη ολοκληρωμένη ανάπτυξη του LotosX Omni στην περιοχή.  

 Παράλληλα, αυτή η εξέλιξη καθιστά την BCLC μία από τις πρώτες λοταρίες σε όλο τον κόσμο, η οποία υιοθετεί ένα πλήρως βασισμένο στο cloud σύστημα λοταριών. 

Άριστη εμπειρία, σε τάχιστο χρόνο

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο Νίκος Νικολακόπουλος, Group CEO της Intralot, έσπευσε να εκθειάσει τη συμβολή της ελληνικής εταιρείας στη βιώσιμη ανάπτυξη της BCLC.

 «Το οικοσύστημα τυχερών παιχνιδιών της INTRALOT βοηθά την BCLC να απλοποιήσει τις λειτουργίες της, να προσφέρει άριστες ψηφιακές εμπειρίες λοταρίας, να πετύχει ταχύτερο χρόνο διάθεσης στην αγορά και να βελτιστοποιήσει συνολικά την αποτελεσματικότητα» τόνισε ο κ. Νικολακόπουλος. 

Το σύστημα είναι πλέον «live», με τα τερματικά λοταρίας επόμενης γενιάς της Intralot να αναπτύσσονται στο δίκτυο λιανικής πώλησης της BCLC σε όλη την επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας.  

Όσον αφορά τα οφέλη; Το πρωτοποριακό οικοσύστημα LotosX Omni ενισχύει την ικανότητα της λοταρίας να παρέχει καινοτόμες εμπειρίες, οι οποίες ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των παικτών. Παράλληλα, διατηρεί την εξαιρετική ποιότητα των υφιστάμενων υπηρεσιών παιχνιδιών και ψυχαγωγίας λαχειοφόρων αγορών.  

Η Intralot έχει αναπτύξει περίπου 8.000 τερματικά λοταριών σε 3.400 τοποθεσίες, εγκαθιστώντας το κορυφαίο τερματικό PhotonX, καθώς και μικρότερα τερματικά και τερματικά self service, μέσω των οποίων προσφέρεται μια ευρεία γκάμα επιλογών στους χρήστες.  

Τα τερματικά της Intralot αναβαθμίζουν την επικοινωνία της BCLC με τους παίκτες καθώς έχουν ενισχυμένη ασφάλεια και βελτιωμένο περιβάλλον για τον χρήστη. Επιπλέον, το εξελιγμένο σύστημα Digital Signage παρέχει στην BCLC τη δυνατότητα δυναμικής επικοινωνίας με τους παίκτες. 

Ένας ελληνικός Όμιλος παγκόσμιων διαστάσεων

Σήμερα, η ελληνική εταιρεία, η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, διαθέτοντας κεφαλαιοποίηση άνω των 650 εκατ. ευρώ και καταγράφοντας ένα ράλι περίπου 85% μέσα στο τελευταίο 12μηνο, θεωρείται -όχι άδικα- μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο του gaming.

Ενός κόσμου, ο οποίος διαρκώς εξελίσσεται και αναπτύσσεται. Αυτό δεν επιτρέπει τον παραμικρό εφησυχασμό στην Intralot, η οποία διατηρεί ισχυρή παρουσία σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, της Αφρικής, της Ασίας, της Ωκεανίας, αλλά και της Αμερικής, με την ανάπτυξη στις ΗΠΑ να είναι ιδιαιτέρως ραγδαία.

Γι’ αυτό τον λόγο, μάλιστα, ο ιδρυτής και επικεφαλής του Ομίλου, Σωκράτης Κόκκαλης, δεν έχει κρύψει την πρόθεση εισαγωγής της αμερικανικής θυγατρικής στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης -σε βάθος ορισμένων ετών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα