Κάνε το ψηφιακό χαρτζιλίκι των παιδιών σου εύκολη υπόθεση με το myAlpha Vibe

Διαβάζεται σε 4'
Κάνε το ψηφιακό χαρτζιλίκι των παιδιών σου εύκολη υπόθεση με το myAlpha Vibe

Ήρθε για να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη. Το myAlpha Vibe είναι η πρωτοποριακή εφαρμογή της Alpha Bank που προσφέρει τη δυνατότητα στους γονείς να δίνουν χαρτζιλίκι στα παιδιά τους άμεσα, online και με ασφάλεια.

Θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι τα χαρτονομίσματα τείνουν να εξαφανιστούν εντελώς από το πορτοφόλια μας, αλλά είναι πραγματικότητα ότι πλέον το ψηφιακό χρήμα χρησιμοποιείται περισσότερο κι ο λόγος φυσικά είναι η ευκολία.

Πλέον με τη χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή το πάτημα ενός κουμπιού στο κινητό σου μπορείς να πραγματοποιήσεις οποιαδήποτε συναλλαγή, οποτεδήποτε κι οπουδήποτε.

Τι γίνεται όμως, όταν ακουστεί το «Μαμά, λεφτά», «Μπαμπά, χαρτζιλίκι» και το πορτοφόλι είναι άδειο, γιατί δεν πρόλαβες να βγάλεις χρήματα από την τράπεζα; Όχι, πλέον δεν χρειάζεται να ψαχουλεύεις όλο το σπίτι, όλες τις τσάντες μήπως και βρεις ξεχασμένα κάπου αλλού χρήματα. Ούτε είναι ανάγκη να τρέξεις να πας στο κοντινότερο ATM.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις το myAlpha Vibe, τον  πιο σύγχρονο κι εύκολο τρόπο, που δημιούργησε η Alpha Bank, για να δίνεις χαρτζιλίκι στο παιδί σου online, άμεσα και με ασφάλεια, από το κινητό σου απευθείας…στο κινητό του.

Τι είναι το myAlpha Vibe

Πρόκειται στην πραγματικότητα για έναν νέο τρόπο που συγχρονίζει τις ανάγκες και τα «θέλω» παιδιών και γονιών. Όλοι κερδίζουν κι όλοι είναι ικανοποιημένοι, αφού την ίδια στιγμή και με απόλυτη ασφάλεια το παιδί σου λαμβάνει το ποσό που θα του βάλεις απευθείας στη δική του ψηφιακή κάρτα.

Σχεδιασμένο ιδανικά και αποκλειστικά για εφήβους 15 έως 18 ετών, τώρα τα παιδιά με το myAlpha Vibe έχουν μια δική τους ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα στο κινητό για ανέπαφες συναλλαγές σε POS και e-shop και φυσικά με καθορισμένα όρια στο τι και που μπορούν να ψωνίσουν ή να ξοδέψουν, πάντα ανάλογα με την ηλικία τους.

Τι κερδίζεις με το myAlpha Vibe

Το myAlpha Vibe προσφέρει ευκολία και ηρεμία στην καθημερινή σχέση της οικογένειας, αφού:

  • Ανά πάσα στιγμή, όπου και να βρίσκεται το παιδί σας, μπορείς να του περάσεις χρήματα.
  • Ξέρεις πού τα ξοδεύει, διότι λαμβάνεις ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο.
  • Επιλέγεις εσύ το ημερήσιο όριο αγορών.
  • Έχεις πλήρη έλεγχο της φύσης των εξόδων, καθώς ενημερώνεσαι για κάθε συναλλαγή που εκτελείται, ενώ δεν επιτρέπονται συναλλαγές που είναι ακατάλληλες για ανηλίκους, όπως σε ιστοσελίδες και καταστήματα με τυχερά παιχνίδια και οινοπνευματώδη ποτά.
  • Τα παιδιά μαθαίνουν να είναι περισσότερο ανεξάρτητα, αλλά κι υπεύθυνα, καθώς πλέον δίνουν αξία στις συναλλαγές τους.
  • Έχουν πάντα πρόσβαση στο χαρτζιλίκι τους, ενώ είναι σημαντικό να σημειωθεί πως δεν μένουν χωρίς χρήματα σε περίπτωση εξαιρετικής ανάγκης.
  • Η διαχείριση του myAlpha Vibe είναι πολύ εύκολη για όλους, καθώς η υπηρεσία συνοδεύεται από εκπαιδευτικό οδηγό (Q&A), καταρτισμένο από εκπαιδευτική ψυχολόγο, που παρέχει συμβουλές στους γονείς για το πώς να διαχειρίζονται το ψηφιακό χαρτζιλίκι που δίνουν στα παιδιά τους.

Πώς δίνεις χαρτζιλίκι online με το myAlpha Vibe

Στην πράξη, η διαδικασία είναι πολύ απλή, καθώς συνδέεσαι μια φορά και ξενοιάζεις για πάντα.  Αφού, λοιπόν, μπεις στο myAlpha Mobile από το κινητό σου, θα ακολουθήσεις τα μόλις έξι παρακάτω βήματα και μέσα σε λίγα λεπτά θα κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη.

Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να επιλέξεις πακέτο ανάλογα με τις ανάγκες σου. Υπάρχει το myAlpha Vibe One για 1 παιδί ή το myAlpha Vibe more για 2 έως 4 παιδιά. Στη συνέχεια, επιλέγεις τον λογαριασμό από τον οποίο κάθε φορά θα μεταφέρεις χρήματα στο παιδί και συμπληρώνεις τα στοιχεία του παιδιού και το όνομα του άλλου γονέα.

Συνεχίζεις συμπληρώνοντας τον αριθμό κινητού του παιδιού κι επιβεβαιώνεις με τον κωδικό που θα λάβει στο κινητό του, βάζεις το email του κι έχεις την κάρτα! Την ίδια στιγμή θα πρέπει και το παιδί να κατεβάσει το myAlpha Vibe app στο κινητό του. Αφού το κάνει, θα εμφανιστεί τότε ένας κωδικός. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τον κωδικό ή να τον σκανάρεις και να συνδέσεις τις δύο εφαρμογές γονιού-παιδιού. Η κάρτα στο εξής θα εμφανίζεται αυτόματα στην εφαρμογή του παιδιού, ενώ μπορείς να τη φορτίζεις από την κεντρική σελίδα του myAlpha Vibe στο myAlpha Mobile.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα