Κατσαΐτης: H Hellenic Seaways στηρίζει την ελληνική οικονομία που σήμερα δοκιμάζεται

Κατσαΐτης: H Hellenic Seaways στηρίζει την ελληνική οικονομία που σήμερα δοκιμάζεται

Τα 18 πλοία της Hellenic Seaways, που αποτελούν το μεγαλύτερο στόλο της Ελληνικής Ακτοπλοΐας, ξεκινούν από 7 κεντρικά λιμάνια και προσεγγίζουν 36 διαφορετικούς προορισμούς. Τι λέει ο Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας για τις άμεσες επενδύσεις που πραγματοποίησε

Με άμεσες επενδύσεις περί τα 20 εκατομμύρια Ευρώ τον τελευταίο χρόνο, η ακτοπλοϊκή εταιρία με το μεγαλύτερο στόλο στην Ελλάδα δείχνει το δρόμο προς την πολυπόθητη ανάπτυξη. Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κύριο Αριστείδη Κατσαΐτη, Διευθυντή Πωλήσεων της Hellenic Seaways εξηγεί τα πώς και τα γιατί.

Κύριε Κατσαΐτη, ακούμε ότι φέτος θα σημειωθεί νέο ρεκόρ στην τουριστική μας κίνηση. Τι σημαίνει αυτό για την ελληνική ακτοπλοΐα και τη δική σας εταιρία, ειδικότερα;

Η ελληνική ακτοπλοΐα απευθύνεται κατά βάση στον εσωτερικό τουρισμό, οπότε η όποια αύξηση του εισερχομένου τουρισμού επηρεάζει πολύ λίγο την τελική επιβατική κίνηση στα πλοία μας.

Παρ’ όλ’ αυτά, επειδή η Hellenic Seaways -από την ίδρυσή της- προσπαθεί πάντα να είναι μπροστά από τις εξελίξεις, προχώρησε τη χρονιά που μας πέρασε σε πλήρη ανακαίνιση τριών από τα 18 πλοία της: των Highspeed 7, Hellenic Highspeed και Nissos Samos. Μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ, αποκλειστικά από ίδια κεφάλαια, που εκτελέστηκε σε ελληνικά ναυπηγεία με ό,τι αυτό σημαίνει για την ελληνική οικονομία, που σήμερα δοκιμάζεται.

 

Στο εσωτερικό του Nissos Samos

Μιλήστε μας λίγο γι’ αυτά τα πλήρως ανακαινισμένα, όπως είπατε πλοία. Σε τι ωφελείται, τελικά, ο επιβάτης από αυτήν την επένδυση που έχετε κάνει;

Θα σας μιλήσω για το πλοίο, του οποίου η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε τελευταία με τα πιο σύγχρονα υλικά, ακολουθώντας αρχιτεκτονικές γραμμές εκπληκτικής αισθητικής: το Nissos Samos.

Το Nissos Samos

Μεταφέρει γρήγορα και με απόλυτη συνέπεια 2.210 επιβάτες και 750 οχήματα. Διαθέτει 4 μπαρ, εστιατόριο Self Service, μεγάλο κατάστημα με είδη δώρων, βιβλία, παιχνίδια, κ.λ.π., άπλετους χώρους με άνετα αριθμημένα καθίσματα και πολλά και πολύ αναπαυτικά σαλόνια. Έτσι, ένα ταξίδι 4 ωρών γίνεται τόσο άνετο όσο αυτό μιας ώρας.

Highspeed 7

Σε ποια γραμμή, λοιπόν,  μπορούμε να ταξιδέψουμε με το Nissos Samos;

Το δρομολόγιο του πλοίου ξεκίνησε στις 31 Μαρτίου και συνδέει τον Πειραιά με την Πάρο, τη Νάξο, και τη Σαντορίνη.  Από τις 16 Ιουνίου τα δρομολόγια είναι καθημερινά με αναχώρηση από Πειραιά στις 12 παρά 5 τη νύχτα. Έτσι, οι επιβάτες δεν χάνουν ούτε λεπτό από τις διακοπές τους, αφού εκμεταλλεύονται τη νύχτα για το ταξίδι τους, και φτάνουν  στον προορισμό τους  νωρίς το πρωί.

Εκτός από τα 3 πολύ όμορφα αυτά νησιά, πού αλλού μπορείτε να μας ταξιδέψετε και με τι κόστος;

Τα 18 πλοία της Hellenic Seaways, που αποτελούν το μεγαλύτερο στόλο της Ελληνικής Ακτοπλοΐας, ξεκινούν από 7 κεντρικά λιμάνια και προσεγγίζουν 36 διαφορετικούς προορισμούς:  από τις Κυκλάδες και το Βορειοανατολικό Αιγαίο ως τα νησιά του Σαρωνικού και των Βορείων Σποράδων με τα τελευταία να συνδέονται και με την Θεσσαλονίκη με ταχύπλοο πλοίο.

Εννοείται, βέβαια, πως κάνουμε και μεγάλες προσφορές, π.χ. εισιτήρια από 19 ευρώ, πλήθος διαφορετικών εκπτώσεων στα μέλη του bonus miles club πιστών πελατών που διαθέτουμε. Οι επιβάτες μπορούν να πληροφορηθούν όλες τις εκπτώσεις και προσφορές καθώς και να παρακολουθούν νέες προσφορές που κατά καιρούς εξαγγέλλουμε, μέσα από το site της εταιρείας, όπου μπορούν να εκδώσουν και το εισιτήριό τους απ’ ευθείας.

Hellenic Highspeed 

Ο Αριστείδης Κατσαΐτης γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι κάτοχος Πτυχίου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών.  Με μακρόχρονη πορεία στον χώρο του τουρισμού και της ναυτιλίας, σήμερα είναι Διευθυντής Πωλήσεων στην ακτοπλοϊκή εταιρεία Hellenic Seaways όπου εργάζεται από τον Ιούνιο του 2000, σχεδόν από την ίδρυσή της. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα