«Level Up with MasterCard»: Η εμπειρία του delivery αλλάζει επίπεδο

Διαβάζεται σε 2'
«Level Up with MasterCard»: Η εμπειρία του delivery αλλάζει επίπεδο

Το efood και η Mastercard προσφέρουν πλούσια και μοναδικά δώρα σε όσους θέλουν να απολαύσουν τον καφέ ή το φαγητό τους

Παραγγέλνεις, απολαμβάνεις τον αγαπημένου σου καφέ ή το αγαπημένου σου φαγητό και ταυτόχρονα κερδίζεις πλούσια δώρα. Αυτό είναι το «Level Up with Mastercard», το οποίο έρχεται για 5η χρονιά να απογειώσει την εμπειρία του delivery, μέσω ενός πλουσιοπάροχου προγράμματος επιβράβευσης. 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι το εξής απλό: Παραγγέλνεις ό,τι ακριβώς λαχταράς από την Νο.1 πλατφόρμα του efood και πληρώνεις με κάρτα Mastercard. Και μετά όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν το efood και η Mastercard

Το efood σου φέρνει στην πόρτα αυτό που επιθυμείς και η Mastercard αφενός σου επιτρέπει να πληρώσεις εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, αφετέρου σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις πλούσια δώρα και κουπόνια φαγητού.

Το πρόγραμμα «Level Up with Mastercard», το οποίο έρχεται να βάλει… φωτιά στο delivery και στο online pay, «τρέχει» από τις 16 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου και αφορά κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται μέσω του efood με οποιαδήποτε κάρτα Mastercard. 

Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία, μην ξεχάσετε να επιλέξετε «Level up with Mastercard». Έτσι, αυτομάτως θα αρχίσετε να συλλέγετε πόντους και να συμμετέχετε στην κλήρωση για να κερδίσετε μοναδικά δώρα. Όσο περισσότερο παραγγέλνετε, τόσο αλλάζετε… επίπεδο και ξεκλειδώνετε την επόμενη «πίστα».

Μ’ αυτό τον τρόπο, θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε ανεπανάληπτα δώρα, όπως ένα σύγχρονο ηλεκτρικό Ι.Χ. Citroen Ami, ένα τριήμερο ταξίδι – όνειρο στην Κροατία για δύο άτομα, ψώνια για έναν ολόκληρο χρόνο από το efood market (για να μην σας λείψει τίποτα), κουπόνια για efood παραγγελίες και πολλά ακόμα.

Και μην ξεχνάμε ότι τα δώρα του διαγωνισμού περιλαμβάνουν και αρκετές tech-εκπλήξεις, όπως για παράδειγμα Phone 15, Apple Watch Ultra 2, iPad Pro 6thGen, Dyson Σκούπα Stick κ.α.

Επομένως, δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε παρά να παραγγείλετε από το efood, να πληρώσετε με κάρτα Mastercard και να διεκδικήσετε όλα τα παραπάνω, αποδεικνύοντας ότι η εμπειρία του delivery μάς οδηγεί σε νέο Level Up.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα