Μάγκικο Black Friday: Πού θα βρεις απίθανες προσφορές, αυθημερόν παράδοση και απίστευτη ποικιλία προϊόντων

Μάγκικο Black Friday: Πού θα βρεις απίθανες προσφορές, αυθημερόν παράδοση και απίστευτη ποικιλία προϊόντων

Ενώ τα μέντιουμ ρίχνουν φλιτζάνια και χαρτιά στο Κλαρινομαντείο, ο Κωτσόβολος ρίχνει πολύ χαμηλά τις τιμές και με έναν πολύ ευρηματικό τρόπο, παρουσιάζει και φέτος στο Black Friday μια ανατρεπτική ταινία, που ήδη γράφει ιστορία!

Ο Κωτσόβολος προβλέπει για όλα και πέφτει μέσα σε ό,τι χρειάζεσαι και το φετινό Black Friday, που ήδη είναι full-on! Μάλιστα, προβλέπει τόσο έγκυρα, που δύο πεφωτισμένα μέντιουμ το αποδεικνύουν σε μια διαφορετική «εκπομπή»: το Κλαρινομαντείο! Εκεί όπου σίγουρες προβλέψεις για όλα όσα έρχονται στο Μπλακ Φράιντεϊ γεννιούνται μέσα από ένα μαγικό κλαρίνο και βγαίνουν αληθινά χάρη στον Κωτσόβολο. Τα δύο μέντιουμ δεν είναι άλλοι από το αναπάντεχο δίδυμο Γιώργος Μάγκας και Σπύρος Μπιμπίλας, που ρίχνουν φλιτζάνια και χαρτιά στο Κλαρινομαντείο, ενώ ο Κωτσόβολος ρίχνει πολύ χαμηλά τις τιμές, αποδεικνύοντας για ακόμα μια χρονιά ότι Black Friday χωρίς Κωτσόβολο δεν υπάρχει!


Μέχρι και πριν από μια πενταετία, ο όρος “Black Friday” παρέμενε συνδεδεμένος με κάτι ξενόφερτο -αν όχι παντελώς άγνωστο- για το ελληνικό καταναλωτικό κοινό. Το 2022, είναι γνωστός τοις πάσι και πλέον άρρηκτα συνδεδεμένος με το… Μπλακ Φράιντεϊ του Κωτσόβολου.

Και ενώ όλα αλλάζουν και το μέλλον είναι απρόβλεπτο, κάθε χρόνο έχουμε ένα σιγουράκι: το Μπλακ Φράιντεϊ του Κωτσόβολου.

Το Κλαρινομαντείο του Κωτσόβολου

Η απίστευτα δημιουργική και fun καμπάνια του Κωτσόβολου για το φετινό Black Friday γίνεται ήδη viral, με πρωταγωνιστές το αναπάντεχο δίδυμο Γιώργος ΜάγκαςΣπύρος Μπιμπίλας, οι οποίοι, μετά από μια παρεξήγηση, αφήνουν τη μικρή τους διένεξη στο παρελθόν και κοιτάνε μόνο στο μέλλον.


Γιατί να κάνεις τις φετινές Black Friday αγορές σου στον Κωτσόβολο

  • Σε μία περίοδο πληθωρισμού και αύξησης των τιμών, ο Κωτσόβολος ανοίγει τα χαρτιά του με μια καινοτομία που για πρώτη φορά εφαρμόζεται την περίοδο του φετινού Black Friday. Πατώντας την ένδειξη «Ιστορικό Τιμής», μπορείτε να δείτε την καλύτερη τιμή του συγκεκριμένου προϊόντος που έχει «παίξει» το τελευταίο εξάμηνο και να τη συγκρίνετε με την Black Friday προσφορά της εταιρείας. Έτσι, έχετε την επιλογή στα χέρια σας!
  • Στον Κωτσόβολο έχετε τη δυνατότητα αγορών στα 91 καταστήματά του, τηλεφωνικά στο 210 28 99 999 ή στο kotsovolos.gr όπου πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες σε προϊόντα tech σας περιμένουν, και μάλιστα με δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης στην πόρτα σας για μικρού και μεσαίου μεγέθους προϊόντα (για παραγγελίες έως τις 15:00) ή παράδοση μέσα σε 24 ώρες, σε 52 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
  • Εξίσου σημαντικό είναι το εύρος των προϊόντων, που είναι διαθέσιμα. Και σε αυτό το request ο Κωτσόβολος απαντά με αμέτρητες επιλογές από χιλιάδες διαθέσιμα προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές και μεγάλα αποθέματα!
  • Και επειδή περιμέναμε ήδη αρκετά για να έρθει αυτή η ημέρα, ο Κωτσόβολος προσφέρει τη δυνατότητα γρήγορων πληρωμών στο κατάστημα, χωρίς να χρειάζεται να περάσουμε από το ταμείο, με Pay Express, αλλά και μέσω των μηχανημάτων αυτόματης πληρωμής μετρητών Cashdro σε επιλεγμένα καταστήματα. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα παραλαβής παραγγελιών ακόμα και μέσα σε 20 λεπτά από τα 73 σημεία Quick Point, για προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Τέλος, με ένα απλό scan από το κινητό σου και με μόλις 3 βήματα, με την καινοτόμο υπηρεσία Scan & Go, μπορείς να αγοράσεις το προϊόν που θέλεις με φωτογραφική ταχύτητα, ενώ σου προσφέρονται ευέλικτοι τρόποι πληρωμής με το Πλάνο δόσεων & τις άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών.
  • Τέλος, ενώ μέσα από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες Κ+ που προσφέρει, ο Κωτσόβολος ανταποκρίνεται άμεσα και απλά σε όλες τις επιθυμίες σου.

Το λένε τα ταρώ, η σφαίρα και τα άστρα: το Μπλακ Φράιντεϊ στον Κωτσόβολο έρχεται και θα σε κάνει μάγκα.

Δείτε την ευρηματική καμπάνια του Κωτσόβολου που θα σας κάνει… Μάγκες!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα