Μεγάλος Διαγωνισμός Lidl Plus με δώρο 80.000€ μετρητά

Μεγάλος Διαγωνισμός Lidl Plus με δώρο 80.000€ μετρητά

To Lidl Plus επιστρέφει με έναν μεγάλο διαγωνισμό, έως τις 23.04.2022 που χαρίζει σε 20 τυχερούς χρήστες της εφαρμογής μετρητά συνολικής αξίας 80.000€.

Οι 20 νικητές που θα κληρωθούν θα λάβουν από 4.000€ μετρητά (συμπεριλαμβανομένου και του αναλογούντος φόρου) ο καθένας.

Πώς λειτουργεί;

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι πολύ απλή!

Σκανάροντας την ψηφιακή του κάρτα Lidl Plus στο ταμείο και με αγορές από 25€ και άνω, ο πελάτης λαμβάνει 1 συμμετοχή εντός της εφαρμογής. Συνεπώς, αγορές αξίας 25€ = 1 συμμετοχή, αγορές αξίας 50€ = 2 συμμετοχές, κ.ο.κ. (η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα και με ακρίβεια τις συμμετοχές που αναλογούν σε κάθε πελάτη, μετά τις αγορές του). Παράδειγμα: Εάν ένας πελάτης πραγματοποιήσει αγορές αξίας 55€, θα λάβει 2 συμμετοχές, έτοιμες προς αποστολή (δηλαδή, 2 συμμετοχές από τα 50€ αγορών. Τα επιπλέον 5€ δεν θα συνυπολογιστούν στην επόμενη αγορά του).

Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσει κάθε πελάτης, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να κερδίσει στη μεγάλη κλήρωση.

Οι συμμετοχές αποστέλλονται ηλεκτρονικά από τον ίδιο τον χρήστη μέσω της εφαρμογής Lidl Plus. Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσει και αποστείλει, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει για να κερδίσει.

Διευκρίνιση: Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται τα καπνικά προϊόντα, οι βρεφικές τροφές, οι δωροκάρτες, τα περιοδικά, οι εφημερίδες, οι prepaid κάρτες, η μεγάλη και η μικρή σακούλα μεταφοράς τροφίμων. Δηλαδή, η αξία τους δεν θα υπολογίζεται στα 25€ ανά συμμετοχή. Παράδειγμα: Εάν ένας πελάτης πραγματοποιήσει αγορές αξίας 28€ και από αυτά τα 5€ είναι από δωροκάρτα, τότε δεν θα λάβει συμμετοχή.

Το Lidl Plus εξελίσσεται συνεχώς σχεδιάζοντας ενέργειες που ως στόχο έχουν να επιβραβεύσουν τους πελάτες που εμπιστεύονται την Lidl Ελλάς για τις αγορές τους. Παράλληλα, ανανεώνεται συνεχώς με νέες λειτουργίες, περιεχόμενο, δυνατότητες συμμετοχής σε έρευνες καθώς και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να απολαύσετε τα πιο plus δώρα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα