Motor Oil: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για το πρόστιμο της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Διαβάζεται σε 2'
motor oil
EUROKINISSI

Η Εταιρεία θεωρεί την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την επιβολή προστίμου παντελώς εσφαλμένη και αστήρικτη.

Παντελώς εσφαλμένη και αστήρικτη θεωρεί η Motor Oil πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την επιβολή προστίμου, με την εισηγμένη να ανακοινώνει ότι θα προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια για την ακύρωση της, χρησιμοποιώντας “όλα τα ένδικα μέσα για την προάσπιση των συμφερόντων της”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ειδικότερα, η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε (η Εταιρεία) αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ότι “στις 30.09.2024 της επιδόθηκε απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού περί επιβολής προστίμου ύψους Ευρώ 9,2 εκατ. για υποτιθέμενη -κατά τους ισχυρισμούς της Επιτροπής- παρακώλυση αυτεπάγγελτου ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των Κεντρικών Γραφείων της Εταιρείας τον Σεπτέμβριο 2021.

Επίσης με την ίδια απόφαση επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους Ευρώ 50.000 στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας κ. Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη.

Η Εταιρεία θεωρεί την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την επιβολή προστίμου παντελώς εσφαλμένη και αστήρικτη.

Ενόψει των παραπάνω, η Εταιρεία θα προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια για την ακύρωση της παραπάνω αποφάσεως της Επιτροπής Ανταγωνισμού και θα χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα για την προάσπιση των συμφερόντων της”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα