Spartacus & Webhotelway: Νέα σελίδα για τη φιλοξενία στην Αθήνα!

Spartacus & Webhotelway: Νέα σελίδα για τη φιλοξενία στην Αθήνα!

Η Spartakus Investment Group δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για όσους γνωρίζουν καλά τον χώρο των επενδύσεων.

Ιδρυτής της και CEO είναι ο Bruno Ledoux, ένα ανήσυχο και πολυσχιδές επιχειρηματικό πνεύμα: συνιδρυτής του Altice Media Group -στο οποίο ανήκουν μέσα όπως η εφημερίδα Libération αλλά και το διεθνές 24ωρο ειδησεογραφικό τηλεοπτικό κανάλι i24NEWS- πετυχημένος κινηματογραφικός παραγωγός, αλλά και φανατικός συλλέκτης. Για τον ίδιο, η Αθήνα είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα στις δραστηριότητές του, με άξονα το real estate, τον τουρισμό και τη φιλοξενία.

Bruno Ledoux

Η Spartacus συνεργάζεται στην Ελλάδα τόσο με την Heracles Real Estate -που έχει αναλάβει την αποκλειστική εκπροσώπησή της στις κτηματομεσιτικές της συναλλαγές- όσο και με τη νομική εταιρεία Corpus -με ειδικότητα στον κλάδο των ακινήτων.

Όσο για τον ίδιο τον Ledoux, πλαισιώνεται από ένα έμπειρο σχήμα, το οποίο έχει πλήρη εικόνα της ελληνικής, αλλά και παγκόσμιας αγοράς. Σε αυτό, ξεχωρίζει η παρουσία του ξεχωριστού Asset Manager Γιώργου Παπαστεργίου, ικανού γνώστη τόσο των δυνατοτήτων, όσο και των προκλήσεων του εγχώριου business development & real estate.

Η Webhotelway αποτελεί new entries σε επίπεδο στρατηγικής συνεργασίας για την Spartacus. Με εξειδίκευση στο hotel management & hotel development από το 0-από boutique hotels μέχρι διεθνείς αλυσίδες- η εταιρεία έχει καταφέρει -πέρα από την πετυχημένη διαχείριση, τις υψηλές πληρότητες και τις κορυφαίες βαθμολογίες σε όλες τις σχετικές πλατφόρμες- να εντάξει στον διεθνή τουριστικό χάρτη αρκετά από αυτά τα καταλύματα.

Ιδιοκτήτες Webhotelway

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία με τη Spartacus, η Webhotelway θ’ αναλάβει να την εντάξει στον τουριστικό χάρτη της χώρας μας.

Με την έρευνα και ανάπτυξη των προσεχών της projects, από τον σχεδιασμό τους -business plan, conceptual plan, operation guides, έρευνα επένδυσης, scenarios βιωσιμότητας- μέχρι το day to day operation.

Κοινοί στόχοι, είναι η αποτελεσματική υλοποίηση στον καλύτερο δυνατό χρόνο, η βέλτιστη αξιοποίηση κάθε επένδυσης, αλλά και η πρόβλεψη κάθε παραμέτρου που θα κάνει άρτια λειτουργική την κάθε μονάδα από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της.

Η φρέσκια προσέγγιση της Webhotelway, που συνδυάζει μια ολιστική αντίληψη για τη φιλοξενία με ειδικά προσαρμοσμένες προτάσεις και λύσεις για κάθε προορισμό, ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της Spartacus.

Πέρα από τις ως τώρα επενδύσεις ύψους 30 εκατ. ευρώ σε ακίνητα σε Μοναστηράκι, Βοτανικό, Κολωνάκι, Παγκράτι -από το κτίριο του Μπαϊρακτάρη μέχρι το ακίνητο που στέγαζε την έκθεση επίπλων Ένα & Ένα- η Spartacus σκοπεύει να επενδύσει επιπλέον 100 εκατ. ευρώ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Ένα φιλόδοξο πλάνο τόσο για την εταιρεία, όσο και για την Αθήνα -«μια από τις πιο όμορφες πόλεις στην Ευρώπη» σύμφωνα με τον Bruno Ledoux- αναπόσπαστο κομμάτι του οποίου αποτελεί πλέον και η Webhotelway (έστω και ως εξωτερικός συνεργάτης).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα