Θεοδωρόπουλος: “Θα χαρώ με νίκη του Ολυμπιακού”

Διαβάζεται σε 1'
Θεοδωρόπουλος: “Θα χαρώ με νίκη του Ολυμπιακού”
Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος NEWS 24/7

Ο επιχειρηματίας, μέλος της διοίκησης του Παναθηναϊκού και υποψήφιος για την προεδρία του ΣΕΒ, μίλησε για τον αποψινό τελικό του Conference League

Στον αποψινό τελικό του Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Fiorentina  αναφέρθηκε ο επιχειρηματίας και υποψήφιος για την προεδρία του ΣΕΒ, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, μιλώντας σε δημοσιογράφους για την υποψηφιότητά του και όχι μόνο.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος, μέλος της διοίκησης του Παναθηναϊκού, ερωτηθείς από το NEWS 24/7 εάν θα πάει στο γήπεδο για τον τελικό, απάντησε ότι προφανώς δεν θα πάει όμως  πρόσθεσε ότι “θα χαρώ πολύ με νίκη του Ολυμπιακού.

Σημείωσε, μάλιστα, πως με την νίκη του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, υπήρξαν πολλοί οπαδών άλλων ομάδων που “μοιράστηκαν την χαρά για το έβδομο αστέρι της τριφυλλάρας”.

“Και εγώ θα χαρώ με μία νίκη του Ολυμπιακού”, κατέληξε.

Πάντως, σε απάντηση για το εάν η παρουσία του σε τομείς όπως οι χυμοί, η σοκολάτα, τα αλλαντικά, συνδυάζονται με μεγάλες ανατιμήσεις -πάντα χαριτολογώντας- σημείωσε: ‘Ιδού ο ένοχος κι όχι μόνο γι’ αυτά αλλά και για το  ότι ο Παναθηναϊκός  έχασε δυο χρονιές το πρωτάθλημα αν και ήταν 10 βαθμούς μπροστά…”
Ο αθλητισμός και δη ο Παναθηναϊκός όπως φαίνεται “κουμπώνει” με την πορεία των τιμών, ΄όχι όμως από άποψη επιδόσεων…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα