Θεσσαλονίκη – Λάρνακα βάζει η SKY express

Θεσσαλονίκη – Λάρνακα βάζει η SKY express
Sky Express

Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν 31 Οκτωβρίου με τα νέα αεροσκάφη Airbus A320neo.

Πιστή στο επενδυτικό της πλάνο, το οποίο ήδη έχουμε παρουσιάσει από τις 10 Ιουλίου, η SKY express προχωρά σε νέα δρομολόγια από τη Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας από την Κύπρο, καθιστώντας την πόλη σημαντικό κόμβο της εταιρείας.

Από τις 31 Οκτωβρίου, θα συνδέει τη «νύμφη του Θερμαϊκού» με τη Λάρνακα, τέσσερις φορές την εβδομάδα, με τα νέα «πράσινα» αεροσκάφη Airbus A320neo.

Το νέο δρομολόγιο διευρύνει το πτητικό έργο της SKY express, τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό.

Επίσης, πρόσφατα η εταιρεία εγκαινίασε και το νέο της lounge στο ανακαινισμένο και με νέο Terminal αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, έναν χώρο διακριτικής πολυτέλειας, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες, όλες τις ώρες.

«Μετά την ονοματοδοσία My Thessaloniki σε ένα από τα καινούργια, σύγχρονα αεροσκάφη μας και τα εγκαίνια του lounge μας τον Ιούλιο, κάνουμε ένα ακόμα μεγάλο βήμα από εδώ, τη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά για να ξεκινήσουμε τις πτήσεις εξωτερικού. Πρώτος προορισμός μας η Κύπρος. Μια συμβολική αλλά και ουσιαστική κίνηση που αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον μας για τις αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης», επισημαίνει ο Βασίλης Κρασανάκης, διευθυντής Τιμολογιακής Πολιτικής και Δικτύου της SKY express.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα