Μπορείς κι εσύ να μαγειρέψεις όπως οι σεφ που θαυμάζεις

Μπορείς κι εσύ να μαγειρέψεις όπως οι σεφ που θαυμάζεις

Τίποτα δεν είναι δύσκολο αρκεί να το δεις και να το κάνεις αλλιώς.

Στην Ελλάδα αγαπάμε το φαγητό, τα οικογενειακά τραπέζια και τις εκπομπές μαγειρικής. Λατρεύουμε να βλέπουμε άλλους να μαγειρεύουν, να δοκιμάζουμε καινούργια πράγματα και να προτείνουμε στους φίλους νέα στέκια και γεύσεις. Όμως φοβόμαστε να μπούμε στην κουζίνα και να δοκιμάσουμε όλα αυτά που έχουμε σκεφτεί. Νομίζουμε ότι είναι δύσκολο αλλά δεν είναι καθόλου.

Το φαγητό, η μαγειρική, είναι ένας τρόπος για να πούμε στους αγαπημένους μας ανθρώπους πόσο νοιαζόμαστε για αυτούς. Είναι ο τρόπος για να τους φροντίσουμε, να τους εξιτάρουμε τις αισθήσεις και να τους απογειώσουμε. Όμως πολλές φορές τα ερεθίσματα που έχουμε λάβει αλλά και οι αποτυχημένες δοκιμές που έχουμε κάνει μας κανουν να φοβόμαστε να μπούμε στην κουζίνα.

ΛΑΘΟΣ! Ο καθένας μας μπορεί με απλές κινήσεις να φτιάξει εντυπωσιακά πιάτα σε εμφάνιση αλλά και σε γεύση. Το μόνο που χρειάζεται είναι η βοήθεια των The Eaters οι οποίοι με πηγή έμπνευσης την ΑΛΦΑ Weiss μας πάνε ένα βήμα παραπέρα, μας βοηθούν σε κάτι συνταγή και εντυπωσιάζουν εμάς και όσους αγαπάμε.

Κάπως έτσι οδηγήθηκα και εγώ με την Ναταλία στην κουζίνα στο σπίτι της 24MEDIA για να μαγειρέψουμε τα αγαπημένα μας πιάτα και φυσικά με την βοήθεια των The Eaters να τα κάνουμε ξεχωριστά. Αφού το συζητήσαμε τσουγκρίζοντας τις ΑΛΦΑ Weiss μας, αποφασίσαμε να φτιάξει εκείνη Κοτόπουλο με λιαστή ντομάτα και φέτα και εγώ τα αγαπημένα μου burgers αλλά αυτή την φορά με καραμελωμένα κρεμμύδια και μανιτάρια. Αφού ρωτήσαμε τους The Eaters για το τι πρέπει να κάνουμε σε όλα τα επίπεδα πήγαμε σούπερ μάρκετ να αγοράσουμε τα υλικά και η περιπέτεια μόλις είχε ξεκινήσει.

Αν νομίζεις ότι εμείς είχαμε κάποιο ειδικό προνόμιο και καταφέραμε να μιλήσουμε με τους The Eaters τότε κάνεις λάθος. Η ΑΛΦΑ Weiss μας έδωσε αυτή την δυνατότητα και την δίνει σε κάθε έναν ο οποίος θέλει να φτιάξει ένα καλό φαγητό. Αρκεί να μπεις στην σελίδα της ΑΛΦΑ στο Facebook ή στο Youtube και να γράψεις σε ένα comment τη σπεσιαλιτέ που θέλεις να φτιάξεις, την περίσταση κι εκείνον που θέλεις να αφήσεις άφωνο. Αν είσαι τυχερός μπορεί να επιλεγείς εσύ και η σπεσιαλιτέ σου για να ζήσεις μια εμπειρία στην κουζίνα των The Eaters όπου θα απογειώσετε μαζί το δικό σου αγαπημένο πιάτο. Εκεί θα μαγειρέψεις τη συνταγή σου με τη βοήθεια των The Eaters, οι οποίοι θα σου προτείνουν νέους τρόπους μαγειρέματος, νέα υλικά, τρόπους στησίματος και σερβιρίσματος που όλα μαζί θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις και κάνεις τη συνταγή σου αγνώριστη.

Η ομάδα διαλέγει να βοηθήσει ένα άτομο τη φορά και να μεταμορφώσει το πιάτο του.

Στη συνέχεια, ο συμμετέχων στέλνει ένα video στους The Εaters για να τους ενημερώσει για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα, αν έπιασαν τόπο οι συμβουλές τους και φυσικά να τους δείξει το πιάτο που δημιούργησε. Επιπλέον, σαν reward ο συμμετέχοντας κερδίζει δωρεάν μαθήματα μαγειρικής στο Onion για να βελτιώσει τις ικανότητές του στην κουζίνα. Όπως καταλαβαίνεις μετά από αυτό δεν θα ξαναχρειαστείς την βοήθεια των The Eaters.

Με έμπνευση την ΑΛΦΑ Weiss και την βοήθεια από την ομάδα των The Eaters θα δεις απλά και καθημερινά πιάτα να μεταμορφώνονται σε μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες. Θα πάρεις συμβουλές από τον μάγειρα, τον στυλίστα του φαγητού, τον ειδικό στα παρελκόμενα και φυσικά τον sommelier που θα σου δείξει πως πρέπει να πίνεις την AΛΦΑ Weiss σου. Η Alfa Weiss, βλέπεις, είναι η μπύρα που αναβαθμίζει το φαγητό και αναδεικνύει κάθε συστατικό του, κάνοντας το απολαυστικό απολαυστικότερο και προσφέροντας νέες γευστικές αναζητήσεις σε όσους το συνοδεύουν μαζί της.

Με την Ναταλία το καταλάβαμε πολύ καλά όλο αυτό αφού όταν κάτσαμε να δοκιμάσουμε τις δημιουργίες μας δεν ξεκολλάγαμε από τις ΑΛΦΑ Weiss μας. Κάπως έτσι μπορεί και εσύ να καταφέρεις να μαγειρέψεις το αγαπημένο σου πιάτο, να το σερβίρεις μοναδικά στους ανθρώπους που αγαπάς και να τους προσφέρεις μια πραγματικά ξεχωριστή γευστική εμπειρία. Μπορεί ο καθένας να το κάνει αλλιώς και να δημιουργήσει μια ευχάριστη έκπληξη για τον ουρανίσκο του. Εδώ τα καταφέραμε εμείς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα