Η Knorr Professional απογειώνει τη γαστρονομική εμπειρία με 3 καταξιωμένους Chef

Διαβάζεται σε 3'
Η Knorr Professional απογειώνει τη γαστρονομική εμπειρία με 3 καταξιωμένους Chef

Με σύμμαχό σου στην κουζίνα την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων της Knorr Professional αποκλειστικά για επαγγελματίες, μπορείς να δημιουργήσεις ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες για τους πελάτες σου και να διασφαλίσεις παράλληλα, ποιοτικό αποτέλεσμα με πλούσια γεύση.

Η Knorr Professional μετρά πάνω από 180 χρόνια ιστορίας.

Ήρθε η στιγμή όμως, να επανασυστηθεί στο επαγγελματικό κοινό της γαστρονομίας, έχοντας αδιαμφισβήτητα βαθιά γνώση της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της εστίασης.

Γι’ αυτό κι αποστολή της Knorr Professional είναι να τους εμπνέει και να τους παρέχει τις καλύτερες λύσεις με τα προϊόντα της, για να μαγειρεύουν με περισσότερες δυνατότητες

Μελετώντας λοιπόν, τις απαιτητικές συνθήκες της καθημερινότητας στην κουζίνα των chefs συνειδητοποίησε το εξής: ότι καλούνται να κάνουν περισσότερα με λιγότερο χρόνο και λιγότερη προετοιμασία.

Η Knorr Professional, προσφέρει τη σταθερότητα και τη γευστική ένταση που χρειάζονται οι chefs για τα πιάτα τους μέσω των Ζωμών, τη σάλτσα Demi-Glace, των Primerba και πολλών ακόμα προϊόντων της σειράς.

Στόχος της ήταν να δημιουργήσει έναν αποτελεσματικό σύμμαχο στην κουζίνα αποκλειστικά για τους επαγγελματίες.

Με κεντρικό μήνυμα “Μαγειρέψτε με περισσότερες δυνατότητες” και σε συνεργασία με τρεις καταξιωμένους Έλληνες chefs, η Knorr Professional κι η Unilever Food Solutions καλούν το γαστρονομικό κοινό να ανακαλύψει τι μπορεί να κάνει στην κουζίνα με τα προϊόντα της.

Ο Αλέξης Ζόπας, ο Ανδρέας Ρήνας και ο Νίκος Κουτσούκος, εμπνέονται και δημιουργούν μοναδικά πιάτα με τους Knorr Professional Ζωμούς σε gel, σκόνη και πάστα, την Knorr Professional Demi Glace που αποτελεί την ιδανική βάση για σάλτσες, αλλά και τη σειρά μυρωδικών Knorr Professional Primerba, ένα πρωτοποριακό προϊόν σε 9 συνταγές.

Η καμπάνια αποτυπώνει την απαιτητική, γρήγορη κι έντονη ζωή μέσα στην κουζίνα και μιλά απευθείας στη ζωή των chefs.

Γιατί σε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζουν, τα προϊόντα της Κnorr Professional είναι εκεί για να δώσουν μία αποτελεσματική, αλλά κι αξιόπιστη λύση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα