Θεσσαλονίκη: Και εγένετο γύρος γαλοπούλας

Θεσσαλονίκη: Και εγένετο γύρος γαλοπούλας

Η αλυσίδα Λάδι και Ρίγανη κάνει την γαλοπούλα γύρο με αφορμή τα Χριστούγεννα και την βάζει στα καταστήματα της σε Θεσσαλονίκη Λονδίνο

Τα ψητοπωλεία είναι ο Νο1 προορισμός στην Ελλάδα όταν θέλουμε να καλύψουμε την πείνα μας. Σχεδόν υπάρχουν σε κάθε γωνία και στο 99% οι επιλογές που σου προσφέρουν είναι σχεδόν οι ίδιες. Καλαμάκι (σ.σ. ή σουβλάκι, δεν θα τσακωθούμε για αυτό τώρα) χοιρινό και κοτόπουλο και γύρος χοιρινός το οποίο μπορεί να μπει σε πίτα ελληνική, κυπριακή, αραβική ή ότι άλλο σκεφτεί ή φανταστεί ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου.

Το Λάδι και Ρίγανη που από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του πριν από 12 χρόνια απέδειξε ότι “παίζει” κάποιες κατηγορίες παραπάνω στην αγορά των ψητοπωλείων, τόσο σε επίπεδο ποιοτικών επιλογών όσο και εξυπηρέτησης, ξαναχτυπάει αυτές τις ημέρες λανσάροντας το μοναδικό γύρο γαλοπούλα στα καταστήματα του σε Θεσσαλονίκη και Λονδίνο.

Σύμφωνα με τον κ. Μπάμπη Σγουρίδη, υπεύθυνο marketing του ομίλου, η γαλοπούλα είναι ένα ιδιαίτερο προϊόν, άρρηκτα συνδεδεμένο με την περίοδο των Χριστούγεννων για αυτό τον λόγο και επιλέχθηκε η συγκεκριμένη χρονική περίοδος για το λανσάρισμα του στα ψητοπωλεία Λάδι και Ρίγανη.

Ο γύρος γαλοπούλας, είναι ένα προϊόν ανώτατης ποιοτικής και γευστικής υψηλής αξίας με χαμηλές θερμίδες που έρχεται να προστεθεί στο πλούσιο μενού του Λάδι και Ρίγανη καταλήγει ο κ. Σγουρίδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα