Τι θα δούμε στο 10o επετειακό Burger Fest

Διαβάζεται σε 4'
Τι θα δούμε στο 10o επετειακό Burger Fest

Λαχταριστά burgers, δροσιστικά κοκτέιλς, live acts και πολλές ακόμα εκπλήξεις έρχονται στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι για δύο διαδοχικά τριήμερα

Η αγαπημένη στιγμή των απανταχού Burger-Lovers έφθασε. Ο θεσμός του Burger Fest έρχεται για δύο ανεπανάληπτα και λαχταριστά τριήμερα στις 20 – 22 και 27 – 29 Σεπτεμβρίου, στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι. Το απόλυτο γαστρονομικό event της χρονιάς, το οποίο αποτελεί μια.. ωδή στο burger, γιορτάζει τη 10η επέτειο, 10 φορές πιο νόστιμο, 10 φορές πιο άχαστο.

Και όσοι έχουν δώσει το «παρών» στις μεγάλες γιορτές των προηγούμενων ετών, γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι εστί ο κορυφαίος γευστικός θεσμός της Αθήνας και της Ελλάδας.

Άλλωστε, ουδείς μπορεί να ξεχάσει τα αμέτρητα happenings, τις μοναδικές γεύσεις και τα ακαταμάχητα burgers, τα οποία συνθέτουν μια εμπειρία που αξίζει να ζήσουμε.

Μια ματιά στα κανάλια του Burger Fest x efood σε Instagram, Facebook και TikTok θα σας επιτρέψει να θυμηθείτε τις στιγμές αναμελιάς, διασκέδασης και γευστικών απολαύσεων από την 1η κιόλας διοργάνωση, όταν και ξεκίνησε αυτός ο ξεχωριστός θεσμός, ο οποίος σήμερα αποτελεί ένα have-to-go event.

Φέτος, το Burger Fest έχει στο πλευρό του το efood, με στόχο να απογειώσουν το 10ο επετειακό φεστιβάλ και να προσφέρουν σε όλους μοναδικές στιγμές. Φυσικά, στην κορυφή όλων αυτών βρίσκονται τα burger houses, τα οποία ανανεωμένα και γεμάτα γεύση έρχονται να πλημμυρίσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Όλα των ειδών τα burgers θα βρίσκονται στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι. Μάλιστα, με αφορμή το 10ο Burger Fest, κάθε burger house θα προσφέρει ένα ξεχωριστό burger στο μενού του, το οποίο θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό για το φετινό βραβείο του Best Burger! Άρα μην ξεχάσετε να τα δοκιμάσετε και να τα… ψηφίσετε.

Live acts και πολλές εκπλήξεις

Και επειδή φαγητό χωρίς ποτό και γλυκό δεν… υπάρχει, το Burger Fest x efood προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών για καφέ, κοκτέιλς και γλυκές αλχημείες. Τι άλλο λείπει για να απογειώσουμε τη διάθεσή μας; Φυσικά, η μουσική! Αλλά γι’ αυτό έχουν φροντίσει οι Σπύρος Γραμμένος, Σκιαδαρέσεις, Νεκροτσουλήθρα, Mikro, Ορέστης Ντάντος, Πάνος Βλάχος, Fundracar, Χατζηφραγκέτα, Παιδί Τραύμα, Pan Pan & Year of Youth και Yucatan, οι οποίοι θα σας κρατήσουν συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο τριημέρων.

Πέραν αυτών, βέβαια, όπως και στα υπόλοιπα εννέα προηγούμενα Burger Fest, έτσι και φέτος θα υπάρχουν πλούσιες δράσεις και μοναδικά παιχνίδια. Με μια μοναδική εξαίρεση: Την περίφημη Μονομαχία Burger, η οποία κάνει πρεμιέρα και επιφυλάσσει στιγμές… αληθινής κουζίνας. Δύο ομάδες, οι οποίες θα αποτελούνται από 1 σεφ και 4 ψήστες, αναλαμβάνουν να μοιράσουν αρμοδιότητες και να εκτελέσουν μια συνταγή, μέσα σε μια ώρα. Ποιος θα είναι το απόλυτο δεκάρι του grill;

Και επειδή καλό είναι να μάθουμε και κάτι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με τη Weber, το Burger Fest θα παρουσιάζει κάθε μέρα την τέχνη του να ψήνεις το πιο ζουμερό burger, παρέα με τους Grill Masters, οι οποίοι θα σε καθοδηγούν, προσφέροντας απλόχερα τις γνώσεις τους.

Για τους μικρούς φίλους μας, δε, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με δημιουργική απασχόληση, παιχνίδια και δράσεις, δίνοντας την ευκαιρία στους γονείς να πιουν μια μπίρα ή να απολαύσουν ένα ζουμερό burger.

Και επειδή έχει έρθει η ώρα να σταματήσουν να σας τρέχουν τα… σάλια, μπείτε τώρα ΕΔΩ και κλείστε τη θέση σας στον κορυφαίο θεσμό για το street food.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα