Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Το “αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις” και ο Μητσοτάκης που μαλώνει τον Κυριάκο

Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Το “αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις” και ο Μητσοτάκης που μαλώνει τον Κυριάκο

Η Έλενα Ακρίτα στο 10ο επεισόδιο του Podcast γράφει για το δέος του πολίτη μπροστά στον λογαριασμό ρεύματος, την κυβέρνηση που αλλάζει γνώμη κάθε λεπτό και τα μεγάλα μη των γιορτών.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Το Podcast της Έλενας Ακρίτα

Αυτή την εβδομάδα η Έλενα Ακρίτα, εξοργίζεται με το παράλογο των δυσβάστακτων λογαριασμών ρεύματος, αναρωτιέται πότε θα σταματήσει η κυβέρνηση να μας λέει “αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομιζεις” και έχει μερικές πολύ καλές συμβουλές για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Τι θα ακούσεις στο 10ο επεισόδιο του Podcast:

Η έκθεση Τσιόδρα-Λύτρα “χάθηκε” και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν την πήρε ποτέ στα χέρια του. Δεν τη βρίσκει κανείς.

Αυτό το “δεν είναι αυτό που νομίζεις”, αυτης της κυβέρνησης πρέπει να σταματήσει.

Μια ζωή ο Κυριάκος κάνει ό,τι του έρθει και ο Μητσοτάκης τον μαλώνει.

Όταν ένα άτομο μπαίνει στο σπίτι του και πιάνει δύο άτομα στο κρεβάτι γυμνά το πιθανότερο δεν είναι ότι βράχηκαν τα ρούχα τους και τα έβαλαν στο πλυντήριο

Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να πάρει ένα πακέτο μακαρόνια, να πληρώνει παράλογους λογαριασμούς.

Καμία όρεξη δεν έχει η νεολαία να κάτσει στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι με τον θείο Τάκη και να ακούει παλιακά αστεία. Αφήστε τα παιδιά να φάνε μόνα τους.

Δεν παίρνουμε ποτέ ζωάκια για δώρο για τα Χριστούγεννα. Πρώτον επειδή είναι έμψυχα όντα και δεύτερον επειδή συχνά καταλήγουν στο δρόμο.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα