Σινάτρα με οπτική Σκορτσέζε

default image

O βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Μάρτιν Σκορτσέζε, θα σκηνοθετήσει την ταινία με θέμα τη ζωή του θρύλου, Φρανκ Σινάτρα

O βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Μάρτιν Σκορτσέζε, θα σκηνοθετήσει την ταινία με θέμα τη ζωή του θρύλου του τραγουδιού και του κινηματογράφου, Φρανκ Σινάτρα, όπως ανακοίνωσε η Universal Pictures την Τετάρτη.

Οι ηθοποιοί που θα αποτελέσουν το καστ της ταινίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί. Ο Σινάτρα υπήρξε ο δημοφιλέστερος τραγουδιστής της εποχής του, παράλληλα με σημαντικούς ρόλους στον κινηματογράφο, όπως αυτός που του χάρισε το βραβείο Όσκαρ στην ταινία “From Here to Eternity” το 1953.

Η βιογραφία του Σινάτρα έχει ήδη παρουσιαστεί στη μικρή οθόνη σε μίνι σειρά το 1992 από τον Φίλιπ Κέισνοφ και με τηλεταινία από τον Ρέι Λιότα το 1998 (“The Rat Pack”).

Η “απόπειρα” του Σκορτσέζε θα είναι η πρώτη αποτύπωση της ζωής του θρυλικου σταρ στον κινηματογράφο. Οι διαπραγματεύσεις με την οικογένεια Σινάτρα κράτησαν αρκετό καιρό, αφού τα μέλη της ήθελαν να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν καλύτερη παραγωγή της ιστορίας.

Ο Σκορσέζε φιλοδοξεί να δώσει μια ολοκληρωμένη και σαφέστατα πιο επιτυχημένη εκδοχή της ζωής του ανθρώπου που τραγούδησε πάνω από 1.400 τραγούδια και έπαιξε σε 58 ταινίες.

Ο πρώτος δίσκος του Σινάτρα κυκλοφόρησε το 1939 και μέχρι λίγο πριν το θάνατο του συνέχιζε απτόητος. Σήμα κατατεθέν της ζωής του το τραγούδι “My Way”, το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ταινία.

(Πηγή: Reuters)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα