Πούτιν για Ναβάλνι: Αν οι υπηρεσίες μας ήθελαν, θα είχαν τελειώσει τη δουλειά

Πούτιν για Ναβάλνι: Αν οι υπηρεσίες μας ήθελαν, θα είχαν τελειώσει τη δουλειά
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν AP

Αν πιστέψουμε όσα είπε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Αλεξέι Ναβάλνι είναι σήμερα ζωντανός γιατί απλά δεν ήθελαν να τον σκοτώσουν οι ρωσικές υπηρεσίες.

Ουδείς μπορεί να διαφωνήσει στο συμπέρασμα ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι ένας άνθρωπος…πρακτικός. Του αρέσουν τα λίγα λόγια και οι πολλές πράξεις.

Ακόμα και έτσι όμως όταν βγαίνει από το στόμα του ηγέτη μίας εκ των πλέον ισχυρών του κόσμου η άποψη ότι οι μυστικές υπηρεσίες μπορούν να σκοτώσουν αν θέλουν, ένα σφίξιμο το νιώθει κανείς.

Ο Πούτιν ρωτήθηκε την Πέμπτη για την υπόθεση Ναβάλνι, του αντιπολιτευόμενου πολιτικού που εξακολουθεί να βρίσκεται επί γερμανικού εδάφους μετά από απόπειρα δηλητηρίασής του.

Ο Ρώσος ηγέτης ήταν κάτι παραπάνω σαφής: Στο Βερολίνο ο εν λόγω απολαμβάνει την υποστήριξη των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. Αρα οι δικές μας υπηρεσίες πρέπει να τον παρακολουθούν. Τέλος πάντων όμως, ποιος τον χρειάζεται; Αν οι υπηρεσίες μας ήθελαν, θα είχαν τελειώσε τη δουλειά” τόνισε με κυνισμό.

Τουτέστιν ότι κατά Πούτιν ο Ναβάλνι είναι σήμερα ζωντανός διότι δεν ήθελαν τελικά να τον σκοτώσουν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Σημειωτέον ότι για τον Ρώσο ηγέτη η υπόθεση Ναβάλνι είναι απλώς ένα τέχνασμα για να επιτεθούν στη Ρωσία…

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα