Αίθριος καιρός – Ενίσχυση μελτεμιού από Τρίτη

Αίθριος καιρός – Ενίσχυση μελτεμιού από Τρίτη
Αίθριος καιρός Eurokinissi

Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο – Ενίσχυση από Τρίτη στα 7 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Σχεδόν αίθριος καιρός – Περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο –Ενίσχυση από Τρίτη στα 7 μποφόρ τοπικά στο Αιγαίο
  • Η θερμοκρασία θα ανέβει και κυμαίνεται σε κανονικές για την εποχή τιμές
     

Σήμερα Κυριακή θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βόρεια θα έχουμε λόγω αστάθειας τοπικές μπόρες το μεσημέρι Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-5 και στο Ιόνιο τοπικά 5-6 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ηπειρωτικά.

ΤΡΙΤΗ 21-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Ιόνιο τοπικά 6 και στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα ηπειρωτικά και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Ιόνιο τοπικά 6 και στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα δυτικά.

ΠΕΜΠΤΗ 23-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο την Πέμπτη έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αίθριος καιρός στην Αθήνα

Ηλιοφάνεια στην Αθήνα το επόμενο τριήμερο. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει σχεδόν αίθριος. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα