Διατηρούνται οι υψηλές θερμοκρασίες παρά την ενίσχυση του μελτεμιού

Διατηρούνται οι υψηλές θερμοκρασίες παρά την ενίσχυση του μελτεμιού
Παραλία στην Κέρκυρα Eurokinissi

Επικράτηση θερμοκρασιών πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Επικράτηση θερμοκρασιών πάνω από τα κανονικά επίπεδα

• Οι άνεμοι στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 5-6 μποφόρ τη Δευτέρα αλλά θα ενισχυθούν από Τρίτη

• Σχεδόν αίθριος καιρός

Σήμερα Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις από το μεσημέρι στα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 09-09-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και τα βόρεια της τάξεως των 3 με 4 βαθμών.

ΠΕΜΠΤΗ 10-09-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και νωρίς το πρωί στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία θα εξασθενήσουν και από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-09-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12-09-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα