Εκλογές 2023: Με τι καιρό θα ψηφίσουμε την Κυριακή

Εκλογές 2023: Με τι καιρό θα ψηφίσουμε την Κυριακή
Εθνικές εκλογές 2023 ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός το Σαββατοκύριακο και τι φαινόμενα να περιμένουμε στις 25 Ιουνίου, ανήμερα των εκλογών.

Με βελτιωμένο καιρό θα γίνει σήμερα Παρασκευή η έξοδος των εκλογέων για την επαρχία, καθώς θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά . Πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών φαινομένων αστάθειας υπάρχει μόνοι για τα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδος. Όσοι ταξιδέψουν για τα νησιά του Ιονίου δεν θα συναντήσουν εντάσεις ανέμου πάνω από 4-5 μποφόρ , ενώ για τα νησιά του Αιγαίου οι βόρειοι άνεμοι τοπικά θα φτάνουν τα 6 μποφόρ , κυρίως στα ανατολικότερα τμήματα.

Ο καιρός το πρωί του Σαββάτου θα διατηρηθεί αίθριος και ευνοικός γι’ αυτούς που θα ταξιδέψουν είτε στη στεριά είτε στη θάλασσα. Τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Όπως διακρίνετε και στον χάρτη που ακολουθεί , μέχρι και τις 18:00 UTC ειδικά στην Ήπειρο και τη Θεσσαλία προβλέπονται τοπικά μεγάλα ύψη βροχής.

Το βράδυ πάντως του Σαββάτου τα καιρικά φαινόμενα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί . Έτσι την Κυριακή , όσοι αποφασίσουν την τελευταία στιγμή =να μετακινηθούν το πρωί δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με τον καιρό . Από το μεσημέρι της Κυριακής τα φαινόμενα θα επηρεάσουν το Ιόνιο και σχεδόν όλα τα ηπειρωτικά και θα ενταθούν ακόμη περισσότερο τις απογευματινές ώρες.


Μόνο το βράδυ προβλέπεται εξασθένηση των φαινομένων στα ηπειρωτικά , ενω στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις . Οι θερμοκρασίες την Κυριακή θα πέσουν και σε καμία περιοχή δεν θα ξεπεράσουν τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε παρακάτω στο βίντεο που ακολουθεί την εξέλιξη του καιρού και την ερχόμενη εβδομάδα σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα