Ενισχύονται σημαντικά οι άνεμοι και πέφτει η θερμοκρασία την Παρασκευή

Ενισχύονται σημαντικά οι άνεμοι και πέφτει η θερμοκρασία την Παρασκευή
Εικόνα από τον Βοτανικό Κήπο Διομήδους Eurokinissi

Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα. Παροδικές νεφώσεις στα βορειοανατολικά

  • Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή πτώση από βορρά προς νότο

  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα ενισχυθούν στα 5 με 6 και τοπικά ακόμη και στα 7 μποφόρ

 

Την Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα ενισχυθούν τοπικά σε 7 μποφόρ στα πελάγη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 33 με 34 βαθμούς, στις Κυκλάδες τους 31 και στο Ανατολικό Αιγαίο και τη νότια Κρήτη τους 34 και 35 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα.

Στην Αττική αίθριος καιρός

 

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία από το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 και τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 4/9/2010 είχαμε ισχυρές βροχοπτώσεις στην Ήπειρο και όσο και να σας φανεί παράξενο χιονοπτώσεις πάνω από τα 2000 μέτρα στην Πίνδο!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα