Έως τους 36 βαθμούς την Τρίτη ο υδράργυρος – 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο

Έως τους 36 βαθμούς την Τρίτη ο υδράργυρος – 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο
Eurokinissi

Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα και μόνο στα κεντρικά και βόρεια θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις από το μεσημέρι. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα και μόνο στα κεντρικά και βόρεια θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις από το μεσημέρι .
  • Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και τοπικά στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου.
  • Οι άνεμοι στα ανατολικά πελάγη θα ενισχυθούν και τοπικά στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6-7 μποφόρ

Την Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. καιρός, με λίγες παροδικές νεφώσεις από το μεσημέρι στα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 31 με 36 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 36 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες τους 31 , στο Ανατολικό Αιγαίο και τη Νότια Κρήτη τους 34 και 35 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα.


Στην Αττική αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και από τις μεσημβρινές ώρες στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Στη Θεσσαλονίκη αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : Στις 8/9/2002 είχαμε ισχυρή καταιγίδα στο κέντρο της Αθήνας. Προκλήθηκαν πλημμύρες στη Δυτική Αττική. Το 2013 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στο Ποσείδι. , ενώ το 2015είχαμε πλημμύρες στη Θεσσαλονίκη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα