Επιδείνωση την Παρασκευή από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες

Επιδείνωση την Παρασκευή από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες
Ισχυρές βροχές Eurokinissi

Στο Ιόνιο τοπικά θυελλώδεις νοτιάδες 7 με 8 και το πρωί 9 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Σε όλη τη χώρα βροχές και στις θαλάσσιες κυρίως περιοχές καταιγίδες τοπικά ισχυρές

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα και θα ανέβουν οι ελάχιστες τιμές της λόγω των νοτιάδων

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-7 και στο Ιόνιο τα 7 με 8 και το πρωί τοπικά τα 9 μποφόρ

Την Παρασκευή θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, οι οποίες θα επηρεάσουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα φαινόμενα από το απόγευμα και από τα δυτικά βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 6, στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες 7 με 8 και νωρίς το πρωί έως 9 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες στα δυτικά οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 20 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική συννεφιά με βροχές και καταιγίδες- Εξασθένηση το απόγευμα

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που κατά περιόδους θα είναι ισχυρά από αργά το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη συννεφιά με βροχές και καταιγίδες

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά περιόδους θα είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα