Kαύσωνας: Κλειστή η Ακρόπολη για 5 ώρες

Διαβάζεται σε 1'
Kαύσωνας: Κλειστή η Ακρόπολη για 5 ώρες
AP Photo/Petros Giannakouris

Λόγω του παρατεταμένου καύσωνα, ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης θα παραμείνει κλειστός από τις 12:00 το μεσημέρι ως τις 5:00 το απόγευμα.

Ο παρατεταμένος καύσωνας συνεχίζει να πλήττει τη χώρα τις τελευταίες ημέρες, με τις θερμοκρασίες να παραμένουν σταθερά υψηλές, ακόμη και κατά τις νυχτερινές ώρες. Αυτή η κατάσταση έχει επιβαρύνει σημαντικά τα αστικά κέντρα και τους κατοίκους τους, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν ανάσες δροσιάς. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα, με το θερμόμετρο να αναμένεται να ξεπεράσει τους 42 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές.

Για τον λόγο αυτό, ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης θα κλείσει από τις 12:00 το μεσημέρι ως τις 5:00 το απόγευμα, σύμφωνα με σημερινή (17/7) ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού.

Συγκεκριμένα, το ΥΠΠΟ σημειώνει πως «όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την ΕΦΑ Πόλης Αθηνών και από τον Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων λόγω της πρόβλεψης υψηλών θερμοκρασιών, ο Αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης θα πρέπει να κλείσει από τις 12 το μεσημέρι ως τις 5 το απόγευμα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα