Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις το μεσημέρι της Παρασκευής

Διαβάζεται σε 2'
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις το μεσημέρι της Παρασκευής
Συννεφιά EUROKINISSI

Κανονικές θερμοκρασίες και άνεμοι τοπικά στα κεντρικό και νότιο Αιγαίο στα 5 με 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν όμβροι και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά
  • Κανονικές θερμοκρασίες
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 μποφόρ

Την Παρασκευή προβλέπονται τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν όμβροι και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας τους 25 με 27 και κατά τόπους τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός , με αραιές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός. Σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικούς όμβρου και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 6/10/2002 είχαμε ισχυρές καταιγίδες στην Αττική με πλημμύρες στα νότια προάστια της Αθήνας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα