Καιρός: Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός: Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας
Ήλιος Eurokinissi

Τοπικές νεφώσεις αυξημένες κατά περιόδους με σποραδικές βροχές και άνεμοι νότιοι έως 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.

Ο καιρός με μία ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις αυξημένες κατά περιόδους με σποραδικέ βροχές
  • Η θερμοκρασία θα παρουσοιάσει αισθητή άνοδο σε όλη της χώρα
  • Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Πέμπτη προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο κεντρικό και το βόρειο Αιγαίο τις πρωινές ώρες έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Θα φτάσει στα κεντρικά και βόρεια έως τους 16 με 18 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ


Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές έως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4, τις πρωινές ώρες ανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία: θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ….

σαν σήμερα στις 15/12/2007

  • Υδροσίφωνας εμφανίζεται στη Πάτρα και την Ηγουμενίτσα.
  • Το 2009 είχαμε 149.km/h μέγιστη ριπή ανέμου στον Παρνασσό.
  • To 2015 παρατηρήθηκαν τρεις υδροσίφωνες στην Πύλο.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα