Καιρός: Αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας – Βοριάδες μέχρι 7 μποφόρ

Καιρός: Αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας – Βοριάδες μέχρι 7 μποφόρ
Αίθριος καιρός EUROKINISIS

Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5 με 6 και τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Ο καιρός με μια ματιά

  • Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με λίγες μόνο νεφώσεις στα ανατολικά
  • Η θερμοκρασία σε άνοδο κυρίως από το Σαββατοκύριακο και μετά
  • Οι βοριάδες θα φτάνουν τα 5 με 6 και πρόσκαιρα τα 6 με 7

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Παρασκευή στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη μέχρι το μεσημέρι θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά. Θα φτάσει στα βόρεια στους 19 με 21 βαθμούς και στα νότια στους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22-10-2022

Σε όλη τη χώρα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 2 με 4, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά μέχρι το μεσημέρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στα βόρεια στους 20 με 22 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα στους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23-10-2022

Σε όλη τη χώρα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24-10-2022

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σε όλη τη χώρα. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο μετά το μεσημέρι 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 21 και 24 βαθμών Κελσίου

Το στίγμα του καιρού

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα