Καιρός: Αίθριος με πρόσκαιρα φαινόμενα την Παρασκευή – Άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Καιρός: Αίθριος με πρόσκαιρα φαινόμενα την Παρασκευή – Άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο
Αίθριος καιρός Eurokinissi

Ηλιοφάνεια με λίγα τοπικά φαινόμενα την Παρασκευή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Ηλιοφάνεια με λίγα τοπικά φαινόμενα την Παρασκευή στα ανατολικά
  • Η θερμοκρασία σε άνοδο κυρίως από το Σαββατοκύριακο και μετά
  • Οι βοριάδες θα φτάνουν τα 5 με 6 και πρόσκαιρα τα 6 με 7

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τοπικές νεφώσεις θα υπάρχουν στην Κρήτη, πρόσκαιρα στις Κυκλάδες και από το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο από το απόγευμα τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 21 με 23 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 24 με 25 και στα δυτικά κατά τόπους και τους 26 βαθμούς Κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-10-2022

Στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με ασθενείς τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Θα φτάσει στα βόρεια τους 19 με 21, στις υπόλοιπες περιοχές τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22-10-2022

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις στα βόρεια. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά και τα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4, στα ανατολικά από βόρειες 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23-10-2022

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις στα βόρεια .Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα πελάγη 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 21 με 24 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 20 και 24 βαθμών Κελσίου

Το στίγμα του καιρού

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα