Καιρός: Αίθριος μέχρι την Πέμπτη – Πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία

Καιρός: Αίθριος μέχρι την Πέμπτη – Πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία
Ηλιοφάνεια eurokinissi

Στο τέλος της εβδομάδος προβλέπονται βροχές. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές – Στο τέλος της εβδομάδος από τα δυτικά προβλέπονται βροχές
  • Η θερμοκρασία πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα με πτώση το Σαββατοκύριακο
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 6 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη όπου υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Η μέγιστη τιμή της θα φτάσει στα δυτικά, τα Δωδεκάνησα και κατά τόπους στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 25 με 26 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 02-11-2022

Γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 26 με 27 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 03-11-2022

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις κατά τόπους στα βόρεια πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και κυρίως στα δυτικά και βόρεια θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή..

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04-11-2022

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια. Από το απόγευμα οι νεφώσεις στα δυτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά αρχικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά θα στραφούν σε νότιους έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 22 και 25 βαθμών Κελσίου.

Το στίγμα του καιρού

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα