Καιρός: Αίθριος μέχρι την Πέμπτη – Βροχές από το βράδυ της Παρασκευής

Καιρός: Αίθριος μέχρι την Πέμπτη – Βροχές από το βράδυ της Παρασκευής
Συννεφιά eurokinissi

Πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία και σχεδόν αίθριος καιρός μέχρι την Πέμπτη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Ο καιρός με μια ματιά

  • Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές -Στο τέλος της εβδομάδος από τα δυτικά προβλέπονται βροχές
  • Η θερμοκρασία πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα με πτώση το Σαββατοκύριακο
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 6 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 23 με 25 βαθμούς και κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 03-11-2022

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις κατά τόπους στα βόρεια πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και κυρίως στα δυτικά και βόρεια θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 23 με 25 βαθμούς και κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04-11-2022

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια. Από το απόγευμα οι νεφώσεις στα δυτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά αρχικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά θα στραφούν σε νότιους έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 05-11-2022

Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες προβλέπονται τοπικές νεφώσειςς και τπο Σάββατο βαθμιαία καταιγίδες . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 22 με 26 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχές το Σάββατο . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 21 και 25 βαθμών Κελσίου

Το στίγμα του καιρού

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα