Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Τρίτη

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Τρίτη
Ηλιοφάνεια eurokinissi

Ηλιοφάνεια με υψηλές θερμοκρασίες και τοπικές ομίχλες το πρωί. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Ηλιοφάνεια όλη τη χώρα τη χώρα . Λίγες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια και τοπικές ομίχλες το πρωί
  • Η θερμοκρασία έως τους 25 με 29 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 4 με 5 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

ΤηνΤρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα νησιά τους 25 με 26 βαθμούς και στα ηπειρωτικά τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  1. Στις 25/10/2004 εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες στην Πελοπόννησο
  2. Το 2009 είχαμε ισχυρές βροχοπτώσεις στην Κρήτη, με 177 χιλιοστά βροχής στο Τζερμιάδον Λασιθίου και υδροσίφωνα στον Σαρωνικό
  3. Το 2015 εκδηλώθηκε πλημμύρα στα Ανώγεια και εμφανίστηκε υδροσίφωνας στη Ρόδο

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα