Καιρός: Ανεβαίνει ο υδράργυρος την Πέμπτη – Πού θα φτάσει τους 35 βαθμούς

Καιρός: Ανεβαίνει ο υδράργυρος την Πέμπτη – Πού θα φτάσει τους 35 βαθμούς
Ηλιοφάνεια eurokinissi

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν στα ορεινά τοπικοί όμβροι. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Τοπικοί όμβροι στα ορεινά.
  • Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει θα κυμανθεί σε κανονικά επίπεδα για την εποχή περί τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 και τοπικά τα 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Την Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.


Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 και το απόγευμα στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 33 με 35 και στο Αιγαίο τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 5-6 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 22/6/1963 είχαμε νεκρό ζευγάρι 39 και 37 ετών στην Ελασσόνα από κεραυνό. Πρόκληση πυρκαγιάς από κεραυνό σε 12 στρέμματα σιτηρών στα Καλύβια Τσαριτσάνης. Νεκρή από κεραυνό γεωργός στην Πτολεμαΐδα ετών 32, προβλήματα από καταιγίδα και στη Θεσσαλονίκη
  • Το 1968 είχαμε πλημμύρες στην Αττική.
  • Το 2015 κατεγράφησαν υδροσίφωνες σε Κύθηρα και Χανιά.
  • Το 2016 είχαμε 41°C μέγιστη θερμοκρασία στη Λίνδο Ρόδου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα