Καιρός: Ανεβαίνει την Πέμπτη η θερμοκρασία

Καύσωνας ζέστη
Ζέστη στην Αθήνα Aris Oikonomou/ SOOC

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 31 με 33 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αθήνα


Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με μεταβλητούς ανέμους 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι σαν σήμερα:

  • Στις 14/9/2009 είχαμε ισχυρή καταιγίδα σε Μεσσηνία και Ηλεία. 92 χιλιοστά βροχής στο Κατάκολο, 130mm στη Κέα. Ανεμοστρόβιλος στη Καλαμάτα
  • Το 2014 είχαμε πλημμύρες και κατολισθήσεις σε Καστοριά και Ματσούκι Ιωαννίνων. Ζημιές σε καλλιέργειες στους Σοφάδες Καρδίτσας λόγω χαλαζόπτωσης. Υδροσίφωνας εμφανίστηκε στην Ηγουμενίτσα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα