Καιρός: Αραιές νεφώσεις το μεσημέρι της Κυριακής

Καιρός: Αραιές νεφώσεις το μεσημέρι της Κυριακής
Συννεφιά Eurokinissi

Άνεμοι έως 6 μποφόρ και κανονικές θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 και τοπικά 6 με 7 μποφόρ

Την Κυριακή σε όλη τη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ηπειρωτικά και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες μέχρι το απόγευμα . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι τοπικοί όμβροι κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 17/9/2004 είχαμε ισχυρές καταιγίδες με πλημμύρες στη Θεσσαλονίκη.
  • Το 2006 εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες με πλημμύρες στην Κέρκυρα.
  • Το 2014 είχαμε πλημμύρες σε Θεσ/νίκη, Ιεράπετρα και Σκιάθο όπου εγκλωβίστηκαν μαθητές. Πέντε υδροσίφωνες εμφανίστηκαν στον Αγ. Νικόλαο Λασιθίου, ένας μεγάλος υδροσίφωνας στα Ποτιστικά Ξυνόβρυσης Μαγνησίας, ένας ακόμη στα Αντικύθηρα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα