Καιρός: Αραιές νεφώσεις, τοπικές ομίχλες και υψηλές θερμοκρασίες

Διαβάζεται σε 2'
Καιρός Αθήνα
Καιρός Αθήνα eurokinissi

Διατηρούνται οι υψηλές θερμοκρασίες και άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους
  • Η θερμοκρασία σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά .
  • Οι άνεμοι είναι νοτιάδες μεταβλητοί στα 3 με 4 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Δευτέρα στα δυτικά προβλέπονται αρχικά νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές στο Ιόνιο και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με παροδικές αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή , θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει τους 26 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αθήνα

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Άνεμοι μεταβλητοί 3 μποφόρ και θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος ακιρός . Τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα .Άνεμοι μεταβλητοί 3 μποφόρ και θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι σαν σήμερα στις:

  • 23/10/1883 είχαμε σοβαρές πλημμύρες στη Λάρισα.
  • Το 2014 ανεμοστρόβιλος προκαλεί ζημιές στη Μελέτη Ροδόπης, χαλάζι στο Αγρίνιο, 150 δέντρα υπέστησαν ζημιές στο Αιτωλικό λόγω ισχυρών ανέμων.
  • Το 2015 είχαμε πλημμύρες σε Ύδρα (91mm), Κύμη (150mm), Ηράκλειο, Λακωνία, Σκόπελο και Λέσβο. Ανεμοστρόβιλος στην Ιεράπετρα, υδροσίφωνας στην Παλαιοχώρα. Ξεριζώθηκαν δέντρα από τους ισχυρούς ανέμους στην Κομοτηνή

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα