Καιρός: Αρχίζουν να θυμίζουν ελληνικό καλοκαίρι οι θερμοκρασίες

Καιρός: Αρχίζουν να θυμίζουν ελληνικό καλοκαίρι οι θερμοκρασίες
Ζέστη στο κέντρο της Αθήνας eurokinissi

Άνεμοι βόρειοι 4 με 5 τοπικά στα 6 μποφόρ και θερμοκρασία περί τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.

Ο καιρός με μία ματιά

  • Γενικά αίθριος καιρός , με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά .. Πιθανότητα όμβρων στα ορεινά
  • Η θερμοκρασία θα ανέβει και θα φτάσει περί τους 35 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά .
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις θα υπάρχουν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 33 με 35 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 22-06-2023


Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και τοπικούς όμβρους στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 33 με 35 και στο Αιγαίο τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-06-2023


Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και τοπικούς όμβρους κυρίως στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις τοπικά έως 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως το απόγευμα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24-06-2023


Αρχικά προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα αλλά από το μεσημέρι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα βορειοδυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή στα δυτικά και τα βόρεια ενώ στα υπόλοιπα θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ


Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα της ημέρας

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα