Καιρός: Αστάθεια κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια

Καιρός: Αστάθεια κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια
Συννεφιά INTIME NEWS

Θερμοκρασίες λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα και άνεμοι έως 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή.
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 6 μποφόρ.

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τετάρτη Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες με πρόσκαιρη βελτίωση στα κεντρικά και βόρεια από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά τοπικούς όμβρους. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο και το νότιο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και θα φτάσει στα κεντρικά και τα βόρεια τους 18 με 19 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην Αθήνα

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές ή όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ. Και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18°C.

Ξέρετε ότι σαν σήμερα στις 10/5/2014 ανεμοστρόβιλος στο Διδυμότειχο προκάλεσε καταστροφές

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα