Καιρός: Αστάθεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Κυριακή

Καιρός: Αστάθεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Κυριακή
Αίθριος καιρός Eurokinissi

Τοπικά φαινόμενα κεντρικά και βόρεια και στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Περιορισμένη αστάθεια κεντρικά και βόρεια και στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός. Μεταβολή του καιρού από Δευτέρα με πρωτοβρόχια
  • Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 4 με 5 και τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ

Την Κυριακή σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στην ανατολική χώρα οι οποίες παροδικά θα είναι αυξημένες στη βόρεια Κρήτη, όπου ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα ορεινά.


Το βράδυ οι νεφώσεις στα βόρεια θα αυξηθούν και αργά τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις. Στα δυτικά 3 με 5 και βαθμιαία στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φθάσει τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου. Στις νησιωτικές περιοχές θα φθάσει τους 30 με 31 βαθμούς και κατά τόπους στη νότια Κρήτη και το ανατολικό Αιγαίο τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου. Σε όλη τη χώρα

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 3/9/2014 εκδηλώθηκαν πλημμύρες τα ξημερώματα στα Βορειοδυτικά. Ισχυρές βροχοπτώσεις στην υπόλοιπη χώρα με υδροσίφωνες σε Γαργαλιάνους, Χαλκίδα και Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα