Καιρός: Αστάθεια την Κυριακή με υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Αστάθεια την Κυριακή με υψηλές θερμοκρασίες
-. ( / EUROKINISSI) Eurokinissi

Άνεμοι βόρειοι στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία εως 35 με 37 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Λίγες νεφώσεις σε όλη τη χώρα με αστάθεια το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά 
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά και τοπικά θα φτάσει τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 4 με 5 και στο Αιγαίο τα 6 μποφόρ

 

Την Κυριακή σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.  Τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν  τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5, στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια ηπειρωτικά θα φτάσει τους 34 με 36 βαθμούς, στα κεντρικά και τα νότια τους 35 με 37 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 26 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Στη Θεσσαλονίκη  προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 27/8/1954 και το 2003 είχαμε καταιγίδες στην Αττική. — Το 2005 παρατηρήθηκε υδροσίφωνας  στον Μεσσηνιακό κόλπο.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα