Καιρός: Άστατος με τοπικές βροχές τη Μεγάλη Τρίτη – Βελτίωση από το απόγευμα

Καιρός: Άστατος με τοπικές βροχές τη Μεγάλη Τρίτη – Βελτίωση από το απόγευμα
Συννεφιά INTIME NEWS

Άστατος καιρός κυρίως στα ανατολικά και νότια με τοπικές βροχές ή μπόρες και σχετική βελτίωση από το απόγευμα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Ο καιρός με μια ματιά

  • Άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και τα νότια με ύφεση φαινομένων από το απόγευμα .
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή.
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 και τοπικά σα πελάγη τα 6 με 7 μποφόρ.

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Τη Μεγάλη Τρίτη προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με ένταση, το πρωί στο Αιγαίο και μετά το μεσημέρι στο Ιόνιο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αθήνα

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, που βαθμιαία από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Θερμαϊκό πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Η θρμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι σαν σήμερα στις 11/4/2012 παρατηρήθηκε υδροσίφωνας στη Κέρκυρα. — Το 2014 είχαμε χαλαζοπτώσεις σε Ξάνθη και Φλώρινα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα