Καιρός: Άστατος στα δυτικά και βόρεια – Άνεμοι έως 6 μποφόρ

Καιρός: Άστατος στα δυτικά και βόρεια – Άνεμοι έως 6 μποφόρ
Συννεφιά Eurokinissi Sports

Θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Η θερμοκρασία θα ανέβει και τοπικά στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου
  • Σχεδόν αίθριος καιρός με παροδική αστάθεια στα δυτικά και βόρεια
  • Οι άνεμοι θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς στα 4-5 μποφόρ και τοπικά στα νότια τα 5 με 6 μποφόρ

Για σήμερα Πέμπτη στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπονται τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα από δυτικές, με ένταση στα νότια 5 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και μικρή πτώση στα βορειοδυτικά. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει στα δυτικά και βόρεια τους 33 με 35 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 36 με 38 βαθμούς. Στη νησιωτική χώρα τους 31 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός με μεταβλητούς ανέμους 3 με 4 και από αργά το απόγευμα δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός Μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • Στις 26/8/1966 είχαμε ισχυρές καταιγίδες στην Αθήνα

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα