Καιρός: Έως 18 βαθμούς η θερμοκρασία το Σάββατο

Καιρός: Έως 18 βαθμούς η θερμοκρασία το Σάββατο
Ηλιοφάνεια Eurokinissi

Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα και θερμοκρασία πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους.
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή .
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ.

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Το Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά, τα νότια και τα ανατολικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει στα βόρεια τους 14 με 16 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 18/2/1983 εκδηλώθηκαν χιονοπτώσεις στην ανατολική χώρα, χιόνισε σε όλο το Αιγαίο εκτός Ρόδου και σε όλη την Κρήτη με χιονόστρωση, εκτός Σφακών, Παλαιοχώρας, Τυμπακίου.
  • Μερικές απόλυτα ελάχιστες Θεσ/κη -9, Τρίπολη, Λάρισα -8, Αλεξ/λη -11, Σαντορίνη – 2, Ελληνικό -3, Φιλ/φεια -5, Τατόι -8. Δεν επηρεάστηκε η δυτ. Ελλάδα ενώ έκλεισε το αεροδρόμιο του Ελληνικού.
  • Το 2003 εκδηλώθηκαν ισχυρές βροχές στις Κυκλάδες με σημαντικές καταστροφές στο οδικό δίκτυο πολλών νησιών.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα