Καιρός: Έως και 37 βαθμούς η θερμοκρασία το Σάββατο

Καιρός: Έως και 37 βαθμούς η θερμοκρασία το Σάββατο
Ζέστη στην Αθήνα ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Αστάθεια το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Λίγες νεφώσεις σε όλη τη χώρα με αστάθεια στα δυτικά και βόρεια
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά και τοπικά θα φτάσει τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 4 με 5 και στο Αιγαίο τα 6 μποφόρ

Το Σάββατο σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Tις πρωινές ώρες πρόσκαιρα στη Θεσσαλία, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και την Ήπειρο τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε όλα τα ηπειρωτικά νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση από το βράδυ.


Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς και βαθμιαία βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στο Αιγαίο 6 και τις μεσημβρινές ώρες στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα με πιθανότητα για τοπικούς όμβρους στα δυτικά. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 και μέχρι το μεσημέρι πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες . Βελτίωση το βράδυ.Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα νοτίων διευθύνσεων έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

Στις 26/8/1966 είχαμε ισχυρές καταιγίδες στην Αθήνα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα