Καιρός: Έως και 38 βαθμούς η θερμοκρασία την Παρασκευή

Καιρός: Έως και 38 βαθμούς η θερμοκρασία την Παρασκευή
Αίθριος καιρός ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Άνεμοι βόρειοι στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ στα ανατολικά 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά και τοπικά θα φτάσει τους 38 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ

Την Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά κυρίως της βόρειας ηπειρωτικής χώρας με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κατά 2 έως 4 βαθμούς υψηλότερα για την εποχή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 και τοπικά τους 38 βαθμούς και στα νησιά τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 37 βαθμούς Κελσίου αλλά στα ανατολικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 18/8/2002 είχαμε ισχυρές καταιγίδες με πλημμύρες στην περιοχή του Κηφισού, τη Θεσ/νίκη, το Άργος και τη Κόρινθο.
  • Το 2006 σημειώθηκαν 39°C στη Λάρισα.
  • Το 2012 κατεγράφησαν 2 υδροσίφωνες στη Βελίκα Λάρισας.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα